- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pH]Lacika
tag
válasz
JackShephard #14917 üzenetére
Ha csak újraindítottad és nem resetelted, akkor semminek nem kellett volna változni.
Tanácsom: áramtalanítsd, várj a visszakapcsolással 30mp-t és kapcsold vissza. -
[pH]Lacika
tag
Miért tartod égőnek a [pH] jelölést? Ezt a dolgot még valamikor ha jól sejtem Tebee találta ki, aztán csatlakoztunk hozzá. Szerintem meg eddig a pH névvel eddig csak jó, valamirevaló játékosok voltak megjelölve, ha valaki lát egy ilyen nevet tudja, hogy csak fer és jó játékossal játszik. Szerintem mi pH-sok, már kivívtuk magunknak az elismerést.
|3G| miért gagyi? Szintén magas szinvonalú játékosokból áll. (Creative, Mianiak, MoRpin, Dark Riot, stb.)
[HUN] pedig erre hagy ne írjak semmit............................ne tagadd meg a nemzetiséged!
-
[pH]Lacika
tag
Na ma össze hozott a sors egy idiótával!
Mentünk 1 versenyt csak mi ketten class4-s kocsival, semmi baj nem volt, jól ott hagytam, kb. fél kör, írja hogy várjam meg a célnál, oké megvártam. Következő verseny, megint lemarad, várok rá, jön 1000-el belém száll, és elkezd szidni, hogy akadályoztam az utcsó kanyarban, és jól kidobott a szobából. Mondom neki priviben, miért is volt ez? Erre ő megint azt szajkózza, hogy én direkt feltartottam! A barom!
Jót teszek vele, mert megvárom a célban és még én lettem a rossz. -
[pH]Lacika
tag
válasz
Creative997 #14795 üzenetére
Basszus Crea! Rengeteg pályán wr-t futottál!!!!!!! Gratulációm!
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #14779 üzenetére
Nekem a verseny után, kb. 10perc múlva, már ott volt az ajándék.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
[pH]Lacika #14764 üzenetére
PaJa1: Azért nagyot meccseltünk!
Én meg a végén azt hittem, de jól vettem a nagy S-kanyart. Erre kiderül, hogy te mentél bele lassabban. Direkt.Emlékszel a nagy EVO-s menetre?
-
[pH]Lacika
tag
Én is kipróbáltam a Level-R-t, nem tudtam nem észrevenni, hogy többen játsszák mint a PT-t.
Azért ez érdekes! -
[pH]Lacika
tag
Amúgy azt a gazdag vagyok dumát, ironikusan értettem.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #14406 üzenetére
Ne haragudj nem akartalak megbántani, kicsit én is túlreagáltam a dolgot, de úgy gondolom, aki jól dolgozik ebben a világban, azt megéri megfizetni.
Ráadásul, ha te ezzel kapcsolódsz ki, mert neked ez a szórakozás, akkor igenis megéri honorálni.
Az szomorít el ebben az országban, hogy itt mindenki mindent ingyen akar.És az nagyon érdekes, hogy azért mert én szoktam fizetni, még engem tartotok szaralaknak.
GOLDOLKODJATOK EL EZEN 1 PICIT!
Dokar: Én függő? A napi 30-60perc játékommal? Régebben sokat nyomtam, de manapság.....
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #14402 üzenetére
1xűen csak lezártam a témát.
Én gazdag vagyok, te meg csóró! Ennyi!
Olyan gazdag, hogy még a gyerekemnek is tudok enni, inni adni, sőt még ruhát is tudok neki venni.
Szerintem a havi 5000-8000ft kiadás a szórakozásomra nem sok. Ennyi jár nekem is.
-
-
[pH]Lacika
tag
Hoppá!!!!!
-
[pH]Lacika
tag
Azt hiszem, nevet fogok váltani a játékon belűl!
Tape At War You, lesz az új!
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Isten88 #14360 üzenetére
Jaaaj ne magyarázd már ennyire félre a dolgot.
De hogy fizetnék érte! (katalógus)De valójában nem is neked címeztem az írásom.
Engem gyakorlatilag Mariann lehülyézett mert pénzt szoktam áldozni erre az INGYENES játékra. (ami annyira nem is ingyenes mint az én és sorstársaim példája mutatja)
Azért valjuk be, ha nem lennének ilyen hülyék mint én, akkor ez a játék már régen nem lenne.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #14344 üzenetére
Ezek szerint én nem vagyok normális? Vigyázz a szádra, az apád lehetnék!
Ezzel a játékkal csak azért játszhatnak ilyen emberek, mert vannak olyanok akik fizetnek érte. Tehát én a nem normális ember, mivel fizetek, ezért játszhatsz te is a játékkal.
Ha mi fizetősek, nem nyomnánk pénzt a projectbe, akkor már rég nem játszhatnátok ezzel.Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki tegyen bele pénzt, csak azt, hogy ne várjatok csodát az ingyenes játéktól.
Jaaa és ha valaki fizet az attól még nem nemnormális, és nem is kell gazdagnak lenni hozzá. Mások isznak, cigiznek, kávéznak, én egyik dolgot sem űzöm. Ez amit én űzök sokkal olcsóbb mint az elöbb említett élvezeti cikkek. -
[pH]Lacika
tag
válasz
[HUN]-Kisa #14314 üzenetére
Miből lenne EU szerver, ha nem költesz te sem és más sem a játékra?
A semmiből nem lehet vásárólni!!
Ha mindenki költene a játékra akkor már réges régen meglenne az EU szerver. De mivel te és még sokan mások így gondolkodtok, soha nem lesz!
Minek fektessenek 1 olyan játékba ami nem hoz a konyhára.
Senki nem dolgozik puszira! Még Jézus koporsóját sem őrizték ingyen! -
[pH]Lacika
tag
-
[pH]Lacika
tag
Bocsesz, formabontó akartam lenni, aztán közbecsúszott 1 kis baki!
Javítanám a hibát SSP33DY barátom.
-
[pH]Lacika
tag
-
[pH]Lacika
tag
válasz
JackShephard #14252 üzenetére
Üdv minálunk!
Én a Harpoont tanácsolnám neked.
Én is azon nőttem fel!
Nagyon jó járgány. -
[pH]Lacika
tag
válasz
csaba0223 #14212 üzenetére
Béna voltam és még az autó választásom is rossz volt, az utcsó pillanatban váltottam szekeret, bár ne tettem volna.
Corallal akartam menni, de nem volt meg a kellő bátorságom hozzá és átváltottam 2000gt-re de sajnos rossz volt a döntésem. Nagyon mennek a corallok.
Sajnos csak az 5.lettem.1. El Spaco, 2.???, 3. TNA, 4. Duran, 5.Én, 6. Razin
-
[pH]Lacika
tag
PaJa1!
Nem kaptam jelszót a ligára!!!!! -
[pH]Lacika
tag
Szia! PaJa1!
Milyen, azaz IDE vagy SATA kell?
És mekkora kapacitásu?Fujitsu 80GB Serial-ATA HDD (2,5") Notebook-hoz (7200rpm, 8MB)
11 760 HUF (bruttó)Seagate 100Gb
Momentus 5400.2 SATA
12 000 Ft (bruttó)Western Digital 100Gb
WD1000BEVS Scorpio SATA
12 000 Ft (bruttó)Ha ide-s kell akkor azt hosszabb ídőbe tellik beszerezni.
A felsoroltakat keddre tudom prezentálni.
Ha kell valamelyik szólj.
-
[pH]Lacika
tag
Most én hülyültem meg, vagy lettem ennyire béna? De a corvette szerintem valamiért lassabb lett mint a camaro. Camival 1-2mp-el jobb köröket megyek mint vettivel.
Vagy nem tom mi van.
Vettések! Ti nem észleltetek semmi ilyet? -
[pH]Lacika
tag
Szerintem a Morello 3 autóból épül fel!
A hátulja hátulnézetből Lamborghini, a hátulja oldalnézetből az ajtó kezdetéig Jaguar XJ220, a többi Ford GT40. -
[pH]Lacika
tag
Csabesz!
Itt a csodálatos, szuper bannered!
-
[pH]Lacika
tag
Csabikám!
Küld a képeket! -
[pH]Lacika
tag
válasz
[HUN]-Kisa #13848 üzenetére
Azért nem veszek csajt, mert napi 2-3 futamot megyek, tehát csak a pénzt szórnám ki az ablakon fölöslegesen.
Akkor lenne csak értelme, ha egész nap tolnám a gammát. De így nincsen.Amúgy már elvertem az AP-t, vettem egy RX7-t.
PaJa1: Áldásom rád testvérem! Ámen!
Isaten: Oksa, akkor ezt fogom használni, ez valóban jóval kisebb.
-
[pH]Lacika
tag
"Marha idegesítő, értelmetlen dolog."
Neked!
Engem 1álltalán nem idegesít.Nincs olyan túl sok hozzászólásom, hogy ez annyira zavarjon.
Nekem ez a dilim, ettől élvezek, nekem tetszik és ennyi.
És használom. Mert jó! És szép! Sőt, gyönyörű! Punktum!Majd ha, annyi idős leszel mint én, akkor már nem fognak az ilyen dolgok zavarni, hidd el.
Egészen más dolgok fognak zavarni! Hidd el. -
[pH]Lacika
tag
Olyan kevés az RP-m hogy nem tudom megvenni ezt a murénát!
Ilyen még nem volt!
Lehet hogy a napi 2-3 verseny kevés az RP-gyüjtéshez? -
[pH]Lacika
tag
Ez Jó!!!
Players,
Let me end some of the speculation. Sadly we are still tuning the cars.
We are holding all 3 cars until all 3 completed.
Right now I would say after this Wednesday server maintenance is looking the best.
NOT PROMISING. We want these cars, especially Morello, tuned correctly. The cars are very close though.
GS's - You are welcome to post any screen shots or videos you wish. Just no specs as you know they might be changing.
Thanks,
CTKrazy
-
[pH]Lacika
tag
Én mostantól Kubica-t utálom, mert miatta lett ez ennyire izgalmas, ő kényszerítette lassításra Hamiltont, ezért tudta Vettel megelőzni, ha rajta múlt volna az előzés akkor ez nem történhetett volna meg! Egy lekőrözött versenyző kis híján eldöntötte a wb-címet.
Úgy látom nem hiában kérték a brazilok Kubica-tól, hogy üsse ki a versenyből. Ha kiütni nem is tudta de legalább lassításra kényszerítette! -
[pH]Lacika
tag
Hogyan lehet ilyen videót készíteni?
Az elején a TV kamera meg sem mozdul. Marha jól néz ki.
Nagyon király!Az autó viszont elég undormányos fos!!
-
[pH]Lacika
tag
válasz
csaba0223 #13319 üzenetére
Csabikám óhajod számomra parancs!
Világító lámpával!Variáció01
Variáció02
Variáció03
Variáció04 a kedvencem.Na milyenek?
-
[pH]Lacika
tag
Alkottam 1 szép háttérképet!
-
[pH]Lacika
tag
Szerintem a probléma nálad keresendő!!
PaJa, RSX: Szerintem meg igenis CSAL, tegnap stock vettével elverte az egész mezőny fél körrel. (route2)
Nem hiszem hogy az normális lett volna.
Még ha, neki is megy dolgoknak, akkor sem lassúl és veszít a sebességéből.
Az 1ik versenyen hibázott 1 nagyot, vissza esett a tök utolsó helyre, és láss csodát a negyed körös hátrányából 1kör múlva már negyed körös előnye volt.
Azt ne mondja nekem senki, hogy ez a csávó ennyire ügyes.Be vallom tudom mivel és hogyan csal!
Ha egy picit értesz (értetek) a számtekhez már régen rájöttél (rájöttetek) hogyan lehet ezt megcsinálni. A világ legegyszerűbb dolga.Be vallom, már én is régen megcsináltam volna, ha jól érezném magam akkor, ha csalással nyerek. De nem érzem úgy jól magam.
Kipróbáltam már a trükköt és valóban tökéletesen működik. -
[pH]Lacika
tag
Ma bebizonyosodott, hogy Kwizibo 1 csaló!
Stock vettevel szarrá alázta a mezőnyt route2-n.
A mezőny: Karibaba, yUP Patriot, Calli turbo, Dark Riot, Jó magam and more.......
Ja és nem volt nála bp, sem pedig csaj.A camira ha teszel 10%+tapadást nincs ember aki megfogjon.
Ma kipróbáltam! Pedig az én camimról még hiányzik az új tuningok több mint fele!
Még Kwizibo (a csaló) sem tudott megfogni!!!!!!!!! -
[pH]Lacika
tag
Na erre a Camaro class 6osításra kíváncsi leszek.
Szerintem labdába sem fog rúgni a többi mellett.
Class5-ben sem volt a toppon.
Szomorú vagyok.Ja és iszonyat rp-be kerűl!
Az eddigi full tuninghoz (parts nélkül csak upgrades-el) : 754324 RP kellett
A mostani class6-os ításhoz még kell :531225
Ez összesen: 1285549
Nem semmi!! -
[pH]Lacika
tag
Buvez-el mentünk ItSOver ellen, hátha megtudjuk szorítani! Nem sikerült!
Direkt ugyan olyan WRX-el mentem mint ő, és mégis mint a villám ott hagyott, aztán meg buvezt is. -
[pH]Lacika
tag
Na itt a videó!
Tévedtem, nem az első kanyarban áll az élre, hanem a másodikban. -
[pH]Lacika
tag
Mentem 1-et az isten ellen (ItSOver)! Nem volt 1 rossz szoba!
Csak neve nincs versenyzők voltak jelen.
Karesz minden elismerésem a tiéd, hogy megtudod verni ezt az embert.
Aztán ugyan megszorongatni nem, de viszonylag menni vele az sikerült.
Aztán beszóltak neki mert soha nem áll meg a cél előtt.
Majd mellékelek 1 videót, mert ezt nem hiszem el, ItSOver indul a 8. helyről de az első kanyarban már ő van az élen egy WRX-el!!
És amint a mellékelt kép mutatja nem kispályásokkal mentünk.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
csaba0223 #13121 üzenetére
Köszi!
Jobban vagy már?
Amúgy volt már ilyen, hogy eltűnik a BP.
Kb. 7 hónapja volt 1 olyan hiba, ha egyedüliként használtál bp a szobában, akkor mindenki másnak is adtál a sajátodból.
Vagy volt olyan is ha vettél 1db aplicationform-ot akkor az nem jelent meg a bp-id között, csak akkor, ha újraindítottad a játékot. -
[pH]Lacika
tag
És igen!!!!!!!!!
A 4000. versenyem. -
[pH]Lacika
tag
Elég vicces, euro sports sedan-ban 3 jelentkező van össze vissza.
-
[pH]Lacika
tag
Én meg jól lemaradtam az egészről!
Olyan álmos voltam, hogy képtelen voltam játszani.
Mentem három versenyt és már a második alatt bealudtam, szó szerint. Aztán próbálkoztam 1 harmadikkal de nem bírtam nyitva tartani a szemeim. -
[pH]Lacika
tag
Igen nálam is ez a helyzet. Sajnos még mindig nem szoktam meg a camit.
Próbáltam már az összes accom de 1ik sem müxik.
Este volt egy maintrance, az volt előtte ki írva, hogy EMERGENCY maintrance.
Aztán a weblapon ment 1 visszaszámláló 25 percről.
Úgy néz ki, akkor sokkal nagyobb a probléma, mint először gondolták. -
[pH]Lacika
tag
Még mindig nem megy a szerver? Vagy csak én nem tudok bejelentkezni?
-
[pH]Lacika
tag
Na most meg olyan pozitív speed bug-om van mint az állat.
De ennek most örülök. -
[pH]Lacika
tag
Nem tudom mi van mostanában, de lassan megbolondulok.
Semelyik autóm nem kanyarodik és még csúsznak is. A fullos verdáimat a stock járgányokkal gyalázzák.
Tegnap éjjel már olyan ideges voltam, hogy nem sok hiányzott hozzá, hogy szétverjem a gépem.
1 picit megegyengettem.Mi a franc lehet?????????????????????????????????????????????????????
De ha felteszek +10% tapadást akkor minden rendben van, sőt akkor annyira begyorsulok mint állat.
Az a vicc, hogy nem csak a tapadásom és a kanyar stabilitásom nő meg, hanem a végsebességem is. Valósággal érezni a motorerő vissza jövetelét. -
[pH]Lacika
tag
Olyan slowbugom van hogy csak na!
Ideg szét vet!
És még szaggat is!
Csak az nem ver meg félkörrel aki be sem lépett a szobába. -
[pH]Lacika
tag
Ma azért nagyon bepipultam a Camaro-ra!
Circuit-on kívül mindenhol rettenetesen csúszott.De azért még imádom!
Érdekes az EVO szintén csúszott.
-
[pH]Lacika
tag
És ha nem hibázok a 2.kör elején akkor simán nyerem az egészet.
De hibáztam!
Amúgy meg így volt igazságos a dolog. Gratula Creative!
Durannak én is elkentem a száját az 5. futamon, nem is kicsit, be sem ért!Én lettem a 3. tehát dobogón végeztem!
Nyertem 70.000 + 1 Hummert, feketét.Ja és kegyetlen a Camaro! Kell rá +10% tapadás és kezesbáránnyá válik.
Üdvözlöm a Camaro clubban Csabeszt és Razint!
Híveim kövessetek! (Na jó ez 1 kicsit erős volt)RSX: na jó hibázol!
De keveset!
Kwizibo-val akkor sem stimmel valami!
-
[pH]Lacika
tag
Van 1 hazánk fia is aki hasonló képen megy mint Kwizibo! (RSX)
Soha nem hibázik, legalább is amikor ellene nyomom akkor soha. -
[pH]Lacika
tag
Íme a Camaro eredeti műszerfala! Van némi különbség a játékbeli és az igazi között!!!
És itt van néhány fotó a külsejéről. Nagy ott van, szerintem.
A játékban ez kiválóan van lemodellezve, de a műszerfalat miért nem lehetett hasonlóképpen?
A corvette pl. tökéletes lett kívül belül. Akkor a Camaro miért nem lehet ugyan olyan? -
[pH]Lacika
tag
Ezt nem értem! Mitől olyan gyors ez a Kwizibo gyerek?
Megint versenyeztem ellene vagy 10 futamot és úgy hagy ott mint a villám. De nem csak engem, hanem mindenkit. Mindenhol gyorsabb, kanyarban egyenesben, csinálhatok akármit, akkor is ő nyer.Ja és nincs rajta ACC csaj.
-
[pH]Lacika
tag
Tisztelt fejlesztők!
Lenne 1db tiszteletbeli kérésem. Jó lenne a Camaro műszerfalát részletgazdagabbá tenni, mert így rettentő 1xű és puritán. Nem úgy fest mintha egy AP-ért vásárolható autóhoz tartozna. Nagyon szögletesre sikerűlt!
Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest