- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Na mostmár remélem én is megkapom. Az imént néztem meg, de még 0-án áll a számláló.
-
JetiRulez
őstag
Én mikor abbahagytam a versenyt ma fél 8 körül, még nem volt AP-m, de ha tényleg 400-at adnak csak akkor csalódott leszek. Jól jött volna az az 1100. Holnap megsasolom.
-
JetiRulez
őstag
Haladás! Sikerült két haveromat rávenni, hogy próbálják ki a játékot. Idővel öcsém is fogja folytatni...remélem. Meg talán még egy haver, ha kap egy számítógépet.
Igyekezzetek ti is toborozni, barátokat, akár családtagokat, vagy másokat. Legyünk minél többen! Ha én összeszedtem 4 embert, akkor másnak se lesz nehéz legalább 1-et. -
JetiRulez
őstag
válasz
Creative997 #24827 üzenetére
A karrier módtól idegbajos tud lenni az ember, tapasztalatból mondom. Van, hogy még az ezüst érmet is óriási nehézségek árán tudom csak elnyerni és addigra már a vérnyomásom is az egekben van.
Egyébként meg: írtak már valakinek jóvá 1100 AP-t a legutóbbi eventért? Nekem még 0.
-
JetiRulez
őstag
Első szereplésem annyira jól sikerült a Szimulátor módban, hogy 6 körös osztályversenyben 1,5-szeresen leköröztek.
De azért csak kaptam 500 RP-t. -
JetiRulez
őstag
válasz
tomkatomi #24611 üzenetére
Billentyűvel játszom, de eddig nem sikerült kitapasztalni ezt a jó balanszírozást. Néha összejön egy Perfect Drift, de az egyelőre édeskevés.
(#24610) PaJa1
Erre a Hexan-ra kíváncsi vagyok, megkeresem, elviszem teszt vezetésre és ha jó lesz, meg is veszem, persze amint lesz pénzem. -
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
Olvasgattam egy kicsit. Azt kiderítettem, hogy autót eladni nem lehet, de alkatrészt? Eléggé leégtem a legutóbbi fejlesztés óta és a külső díszítőelemekből szeretnék pénzt csinálni.
Illetve arra se jöttem még rá, hogy a már meglévő alkatrészeket át lehet-e szerelni másik autóra valahogy. -
JetiRulez
őstag
válasz
kekeeci #24350 üzenetére
Mióta leesett ez a bazinagy hómennyiség, azóta egyikünknek sincs meg a teljes feltöltési sebesség sem. 5mbit helyett átlagban 0,5-4 között ingadozik folyamatosan. Teszteltem a kapcsolatot közvetlenül a gépekre dugva (vagyis router nélkül), több kábellel is. Vagy az utcai hálózattal vagy a kábelmodemmel van valami.
Ettől függetlenül semmilyen mértékben nem befolyásolja az én gépemen a szerverekhez csatlakozást.
Kizárólag nem_tom-nál lehet nagy gebasz.
-
JetiRulez
őstag
válasz
nem_tom #24343 üzenetére
Én már megmondtam neked, hogy mi lehet a baj, de hátha más tud valami egyebet mondani.
A rendszeres másodperces megakadásokért az integrált VGA-ra gyanakszom. És, hogy neked a 25mb-ből csak 18-at lát a géped, ott meg az integrált hálókártya gyanús, de ezt még utólag tesztelem.Ahogy pedig elnéztem a játszásod, azt vettem ki belőle, hogy nem tudsz ráérezni az irányításra. Lehet, hogy tényleg nem neked való. Egye fene, maradsz a Skulltagnál.
-
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #24329 üzenetére
Vakegérke vezet.
Kösz, hogy feltöltötted. Haverom feljön MSN-re meg is kérdezem, hogy kell-e még neki, vagy le tudta szedni már a játékot valahonnan. Öcsém torrentről szedte le.
-
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #24324 üzenetére
Ja, hogy a telepített játéké? Erről látod nem is tudtam, hogy elég ennyi.
-
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #24317 üzenetére
Valóban ilyen egyszerű lett volna, de a telepítőt már töröltem a gépről.
(#24319) ABnormal
Kösz a linket. -
JetiRulez
őstag
Hadd érdeklődjem meg, hogy a hivatalos szerverről, még mindig hibásan jön le a telepítő? Ez szerintem irtó nevetséges, csak gratulálni tudtam nekik akkor. Kéne a játék pár barátomnak, de a többi szerverről csak tetű sebességgel csordogál a játék.
Ez az egész letöltési rendszer annyira lehetetlenül van megoldva, hogy csak na! -
JetiRulez
őstag
Egy kérdés. A jelenlegi AP nyereményjátékra feliratkoztam eleget téve a feltételeknek. Az akció végén fogják jóváírni a díjat?
-
JetiRulez
őstag
Akkor én elvileg rövid időn belül kapok 1100 AP-t így: [link]
Bocs, de a PH képtár az istennek se akar működni. -
JetiRulez
őstag
válasz
Creative997 #24033 üzenetére
Kösz szépen! Letöltöttem a tárhelyről, felraktam és végre normálisan települt, szóval minden pöpec.
Azért tényleg nevetséges, hogy a hivatalos főoldalon megadott linkről kétszer is hibásan jött le. -
JetiRulez
őstag
Hali!
Letöltöttem a telepítőt, de félúton mindig elakad "Error decompressing data! Corrupted installer?" hibaüzenettel és leáll. Letöltöttem még egyszer, de ugyan az a helyzet. -
JetiRulez
őstag
válasz
msgt.fubar #6836 üzenetére
De én még tegnap és ma reggel még erről beszéltem. És fogalmam sincs mi olyat tehettem fel, amivel összeakadhatna. Föl van rakva az uTorrent (bár ez ki van kapcsolva mindíg) és a Hamachi (ezt még letiltom, hátha jó lesz). Ezekre gyanakszom.
-
JetiRulez
őstag
Már csak egy megoldás van. Kipróbálom öcsém gépén, bár nem hiszem, hogy odaenged.
-
JetiRulez
őstag
(#6821) csaba0223: Biztos, hogy nem fogom újrahúzni a gépet, mert már 3-szor megtettem az utóbbi 3 hónapban.
(#6822) Dr. Romano: Kikapcsoltam a NOD-ot, átengedtem a tűzfalon a progit, kikapcsoltam a háttérben futó programokat, eredetileg is SP2-es a windows-om, és a D meghajtón (ahol a játék van) még 50Gb szad hely van, a C-n pedíg 10Gb szabad.
A lényeg, hogy a játék továbbra sem indul.
De hülye vagyok, most jut eszembe, hogy routerem is van (SMC 7004VBR). Az nem kavarhat be? -
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
(#6772) Ricco_hun: A legfrissebb telepítőt töltöttem le.
(#6773) Creative997: Nem torrentről, hanem a FilePlanet-ről szedtem le.
Minden esere megpróbálom máshonnan lekapni és újratelepíteni, csak nem most mert nagy munka volt ám.
Kösz. -
JetiRulez
őstag
"A ProjecTorque.bin hibát észlelt ezért leáll." Ez meg mi a büdös franc? 2 órán át telepítettem és még van pofája elém tolni ezt a mondatot.
Először is végig gondoltam mi lehet a baj forrása és egyből eszembejutott a minimális rendszerigény, amit a hivatalos oldalon írtak. "Min. 2GHz proci". Gondoltam rá, hogy talán hülyeség, de egy próbát megér. Feltoltam 1,5GHz-ről 2-re, de még így se megy. Most arra gyanakszom, hogy valami rosszul lett telepítve, mert valahol 70%-nál megszakadt a telepítő letöltése.
Pls help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest