- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
A Tokyói pályákról már korábban is tettem be képeket, de van Broad-os is:
KÉPNem lesz semmi újévi akció, (egyet-fizet-kettőt-kap...stb)?
-
tomkatomi
tag
válasz
Attka85 #23675 üzenetére
Ezek mind szép és jó idők, csak sajnos, mint fentebb írtad, nem nagyon fedik a valóságot. Full hátizsákkal, csajjal, stb...(van még valami?), nem nehéz jó időket menni. De mint fentebb Hugó említette, akinek van pénze költeni arra, hogy a tabella elejére kerüljön, tegye, nem sajnálom tőle, csak ez nem a valóság. Én is jobban örülök egy jó versenynek, akár nyerek, akár vesztek, illetve azoknak az 1-268. helyeknek, amiket saját szerény tudásomból, segítség nélkül futottam meg pl itt is
-
tomkatomi
tag
válasz
hugoagagyilo #23653 üzenetére
Nálam is működik 1 gépről 3 felhasználóval is akár...de két gépről wifin is megy a dolog.
-
tomkatomi
tag
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
-
tomkatomi
tag
Hát itt látszik mennyit számít mivel nyomul az ember fia. Beleülsz egy új autóba és a harmadik köröd már jobb, mint az enyém...akkor messze nem a pályaismeret a mérföldkő, persze az is számít. Serpentinen akkor csak azért nyertél, mert a balanszom nem volt jó oda
...gyors kanyarokhoz tapadás nélkül nekiesni...mondtam is, hogy nem lesz esélyem....De mindegy, a lényeg, hogy futottunk pár jó kört
-
tomkatomi
tag
válasz
[HUN]-Kisa #23576 üzenetére
Ha van 6 accja, akkor is inkább a csapatnak adja az AP-t, mint másnak....szerintem...
Én sem kaptam egyébként -
tomkatomi
tag
A "nem tudom ki" az a Senki, azaz én
...
Szerintem rám gondoltál, bár mindez nem igazán fedi a valóságot. Közel 2 év játék után ismerem a pályákat, igaz, van amelyiken többet megyek, van amelyiken kevesebbet - úgyhogy én nem fognám arra, hogy ezt vagy azt jobban ismerem...A balance, illetve a vezetési stílus, no meg hogy mivel nyomatod a dolgot (kormány, gamepad, billentyű) sokat számít. Míg billel csak reszeled a kanyarokat, illetve pumpálgatod a gázt, addig a többi dologgal lehet finoman adagolni (tartani) a gázt és a kanyar ívét. Ezeket összeadva másodpercekben mérhető a hátrány és nem a bill. javára...
Egyébként a nem tudom hány meccsből (talán 5-6?) csak 1x nyertél, igaz best lapot többször futottál, mint én.
Ha mégsem rám gondoltál, úgy sorry...csak az uzsidobozból következtettem, meg hogy [3Gr]Paja1 volt az ellenfelem akkor... -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #23469 üzenetére
Jó a videó, grat hozzá.
Én is a sony vegast ajánlom egy-egy video készítéséhez, mert az egyik legprofibb program. A pluginjeivel majdnem verhetetlen szerintem, bár a sok-sok effect azért a video méretét is megnöveli...igaz, nem tud magyarul, mint mondjuk a Pinnacle...
Ha még néhol szerkeszted ACS4-gyel, olyanokat csinálhatsz, mint addyduss, vagy Maxevil...
De hogy nekem is legyen némi reklám:
TNA king of the hill event 3. helyezés
San francisco
Csak úgy a csapatról -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #23425 üzenetére
A regisztráció óta eltelt nap az miben számít? Szerintem a megnevezéshez semmi köze....
Vagy hiába jártatod a szádat, csak bizonyos napok száma után léphetsz szintet?
Hát, ami a száj jártatást illeti, sosem leszek még "fantasztikus-tag" sem. -
tomkatomi
tag
válasz
_DarkDevil_ #23418 üzenetére
juhuhujjuj...
Egyébként grat mindenkinek
-
tomkatomi
tag
Tavaly nem ilyenkor tették be a "santa ride" pályát? Bár igaz, hétfőtől nem vagyok gép közelben...talán mire visszajövök...
-
tomkatomi
tag
Mi csak egyszerűen "pocket rocket"-nek hívjuk
Hogy mennyi 3300-as ratinggal megáldott ember szaladgál (vezetgél) a játékban....Lehet venni valahol, vagy mi? 1300 meccsből 400-at nyerve, (és még jó páran hasonló adatokkal) úgy, hogy (nem fényezés, mert sokan elvernek) 1x sem tudtak a közelünkben lenni. Semelyik pályán...Vagy arcade-ban jobban ad, esetleg CTF-ben(drift-ben?).
Netán elég egy emberkének elérnie a csapatból, aztán az addig veszítget, amíg a többiek is feljönnek?
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #23270 üzenetére
Mondjuk én ahányszor néztem, sosem volt rajta senki. Régebben vukk2 állandóan fönt volt, most viszont, ha játékban van, akkor sincs a csatornán
Szerk: ahogy elnézem adott időpontban is csak Te voltál egyedül.
Más. Most már tényleg megnézhető a vidi, akit érdekel ...Tegnap még bíráskodtak fölötte picit.
-
tomkatomi
tag
Megint összetákoltam egy videót. Akit érdekel ERRE megnézheti (van HQ felbontás is). Sajnos a youtube sz@arakodik az audio miatt, nem értem miért...pedig oda akartam föltenni.
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #23128 üzenetére
"...a class 2ben meg nemigazán nyomulnak az emberek (persze tisztelet a kivételnek tomkatomi)..."
Való igaz, hogy leginkább ebben a kategóriában tevékenykedem (és főleg corall-lal), de azért megfordulok kisebb és nagyobb classokban is (kivéve talán a cl6-ot, mert ott csak egy 3-as szintű panamám van, amivel nem sokat érek) Főleg cl4 és a saját kreálmányú RX7-et szeretem.
Egyébként pedig muszáj, mert a cl2-es szobák kihalófélben vannak...valakinek meg kell mentenie őket -
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #23099 üzenetére
Hát, ha te sehol sem vagy jó, akkor én be sem vagyok regisztrálva a játékba
Egyébként 7közben egyáltalán nem játszom (a fiamé a terep), 7végén pedig amikor időm van rá...de az összeröffenésre szakítok -
tomkatomi
tag
válasz
Napfénysüti #23091 üzenetére
Valahogy valakiknél ébren kell tartani a versenyszellemet
-
tomkatomi
tag
válasz
ABnormal #23085 üzenetére
Hát, vannak jó néhányan, akiket nagyon is érdekel. Ma kb. 20 meccsem volt, abból 7-ben inkább kiléptek a játékból, mert vesztésre álltak. ( [QI] 'SyM volt, az előbb, a 6 körös futam utolsó körének közepén ).
De voltam olyan csapatban is, ahol megkértek, hogy ne játsszunk egymás ellen, ne rontsuk a másik ratingját...(mondjuk ez nálunk úgy működik, hogy kb. ugyanannyiszor nyer mindenki...)
Egyébként azt észrevettétek, hogy hiába egymás ellen(tehát csapaton belül) meccseltek, több futamot akkor is nő(het) a csapat rating?
Szerintem ratingból ennyi -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #23079 üzenetére
UnConnected:
Az általad említett módok is versenyek, tehát aki ezekben jó, szintén jó versenyzőnek számít
(az más dolog, hogy Én driftelni billel nem tudok; TA-t nem is próbáltam,illetve 1x igen, de nem tudtam tankolni, ezért elfogyott a nafta és kiestem; CTF-et pedig csak nagy ritkán funból nyomtam).
Crea:
Nem én hoztam szóba, Hugó vetette fel. Ha számítani fog a rating, akkor (talán) jogos a megjegyzése Hugónak...Azért lássuk be van olyan csapat, ahol a tagok igen jól nyomják...egyébként a "szedett-vedett"csapatban (pH), akkor hogy lehet taktikázni a simVs-en kívül (CTF, TA)? Mert a többieknél ugye nem nagyon számít az, hogy első vagy, vagy második, hiszen úgyis a csapatban marad, na de mi "egyénileg" indulunk csapatban...
Mondjuk engem nem zavar. -
tomkatomi
tag
válasz
hugoagagyilo #23071 üzenetére
Nem tudom mi a gond ezzel? Minden csapat tudtára adta gondolom a saját csatornákon, hogy lenne egy ilyen összeröffenés...aki jelentkezett, hogy tud jönni, jelentkezett, aki nem, nem.
Vagy most az a gond, hogy vagyunk néhányan lvl39-40 körül?
Sokan az explorerből, vagy fánkolásból, stb hízlalták szintjeiket ekkorára; nem biztos, hogy annyira jó versenyzők (nem sértésnek szántam, és tisztelet a kivételnek)...mint ahogy az sem igaz, hogy egy alacsonyabb színtű játékos rossz versenyző...tudnék felsorolni párat.
A ratingot inkább hagyjuk...úgy emlékszem neked jóval magasabb, mint nekem, pedig 9 színt van, az én javamra. Volt egy elég hosszú időszak, ha jól emlékszem, amikor nem számolt ratingot...
Maguk a versenyek gondolom amúgy is "rating off" fognak zajlani, így senkinek sem kell féltenie azt.
Ilyen alapon akkor lehetne indítani egy csak billentyűsök és csak kormányos/gamepados-ok versenyt is
Ez csak egy játék. Szerintem azért szervezzük/zétek, hogy játsszunk egy jót egymással. Mondjuk engem k..vára nem fog érdekelni, hogy ki nyeri meg a végén.Szerk: Tegnap mentünk pár meccset veled és néhány csapattagoddal. Volt, ahol én nyertem, volt, ahol Te (vagy ti)...és ez így van rendben.
-
tomkatomi
tag
"Hogy fogtok egymás ellen játszani ha arra kerül a sor?"
Most akkor ez nem csapat alapú rendszer lesz? Akkor miért játszanának egymás ellen? Inkább egyszerre, együtt nem tudnak játszani. (Mint a az én esetemben, a fiam és én, ugye...)
Hugo: a két gép egy rooterrel megoldható...esetleg a két gép összekötve, az egyik (főnöki) kapcsolódik a netre, a másik a főnökin keresztül. Amíg nem volt rooter, nálunk is ez ment, igaz, hogy a másik gép csak akkor és addig tud kapcsolódni a netre, amíg a főnöki be van kapcsolva.
-
tomkatomi
tag
Szerintem már volt hasonló nevű szoba, amilyet te szerettél volna. Legalábbis nekem ekkor írta ki...
A telefonos témához: többször (azt hiszem 3x ) küldtem sms-t, és sosem volt vele problémám, mindig megkaptam az AP-t az onebip-en pedig ott tárolódik a maradék.
Csak oda kell figyelni, mikor mire nyomkodsz.szerk: Látom Laca megelőzött telefonos témában...
-
tomkatomi
tag
válasz
(HUN)IronMan #22775 üzenetére
Hidd el, nem az a 37 rugó hiányzik...Autós szakmában dolgozom, van egy normális gépem, amire szükségem van a programok, diagnosztikák futtatásához. A kölköknek ott az xbox360 és a ps2 a játékra. A laptop az asszonynak van az egyetemre, a másik gép pedig csak úgy internetezni szintén a kölköknek, hogy ne mindennel az én nyakamon lógjanak, ami a sulihoz kell.
Egyszerűen nincs rá szükségem...Mondjuk, ha ez az az alaplap, akkor szerintem elég gyengusz...
-
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #22766 üzenetére
"...tőlünk Dark Riot, meg Gridghost körülautózza az egész magyar mezőnyt oda-vissza..."
Olyan technikai háttérrel, g25-tel a kezükben születve talán nem is olyan nehéz
-
tomkatomi
tag
Hát ez a csapatos dolog tényleg nem egyszerű...
Mi 4-en vagyunk jelenleg, abból egy görög, egy a fiam, akivel a gépen osztozunk, úgyhogy akkor valójában nálunk 2 induló lenne: a másik srác és én; vagy a fiam és a másik srác
Nehéz...
Esetleg lehetne 2vs2-es verseny, vagy akkor a fiam, a srác, én (meg az Ottó, a Tóth Ottó) is a csapattal rendelkező, de mégsem kategóriában indulnánk...
-
tomkatomi
tag
"köridőben nincs nagy különbség digitális és analóg bevitel között"
1-től akár 3 másodpercig is lehet, ami szerintem pont elég"...most aki meg kitanulta az újfajta bill fortélyokat annak sincs."
Mik lennének ezek, hátha kimaradtam valamiből, vagy nem voltam ott az órán, amikor "tanították" -
tomkatomi
tag
Paja
Milyen fortélyokról beszélsz? Velem is megosztanád?
(Egyébként win7 alatt az update nekem is megvolt 15 perc alatt)Jack
A jobb padosok ugyanúgy lenyomnak, mint a kormányosok, lévén finomabban tudnak kanyarodni íven, és a gázzal is finomabban bánhatnak.Természetesen csak a magam nevében beszélhetek, hiszen vannak nálam sokkal jobb billentyű-menők...
Bár az is lehet, hogy már öregecske a bill. és hiányzik belőle a kraft, az erőNapfénysüti
Összefuthatnánk (vagy bárki mással is akár).
Igaz, most, a szünetben inkább a fiam tolja, ha van kivel. -
tomkatomi
tag
A végén már mindenki átvált kormányra
K..va nehéz lesz így lenyomnom bárkit is az én kis billentyűmmel, ha erre kerülne sor...
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #22514 üzenetére
Arra A(P)énzköltős eventre gondolsz, ahol (szinte) mindenki Accgirl-lel és telipakolt hátizsákkal indult wanganon? jól sz@rrávertek mindezek nélkül
...
De igaz, korábban a fiam nyert valami class 4 upgradet egy másikon, ahol nem lehetett csajt és csomagokat használni.
Egyébként most tényleg a cobra az egyik legfelkapottabb autó. "Sok" szobában az van és jókat lehet vele menni. -
tomkatomi
tag
válasz
(HUN)IronMan #22450 üzenetére
Boldog Szülinapot, Te suhanc!
Én már a 39. -ben járok, mind korban, mind lvl-ben. S ahogy elnézem RP/XP-im gyarapodását, a 40. is egyszerre lesz -
tomkatomi
tag
Mondjuk lvl 23-as szinttel olyan nagyon nem válogathatott a ligák között (akkor még augusztusi indulásról volt szó), pláne, hogy még nem indult egyen sem, a többi pedig szintlimithez van kötve...
Az első hsz-ha jól olvastam nem tartalmazta ezt a szabályt, egyedül az alcímben volt rá utalás(kb hasonló kisbetűkkel, mint a szerződéseken az "apróbetűs rész"), igaz, azt is el kell(ett) volna olvasni.
Nem olvasom minden nap az Aeria fórumát (sőt, nagyon ritkán, mivel a legtöbbjét nem nagyon értem), így nem is figyeltem, hogy kb 5-6vagy7 hsz-sal lentebb ott ez a kiegészítés.
De mindegy.
Jack, a fiam köszöni a gratulációt, és sok sikert kíván neked. Legközelebb, talán majd egymás nyakában loholtok tizedekre és akkor a célvonalon bevárjátok a stoppert...aztán az győz, akinek jobban sikerült kicentiznie a limitet -
tomkatomi
tag
válasz
ABnormal #22400 üzenetére
Hát, valszeg igazad van, de ez egy nagy baromság, ahogy Shephard kolléga említette. Most akkor verseny van, vagy mi a franc?
A gyerektől elveszik az örömét....egyébként pedig azt mondja, hogy egyedül ő volt lvl27-es szintű, a többiek mind 37-40-ig. Akkor milyen kezdőkről beszélünk? Két napja balance-olgatta az autóját, gyakorolt, mire elérte, hogy hogy .58.4-et tudjon vele futni.
Azt hiszem a többin el sem fog indulni...most akkor az a nyerő, aki a legközelebbi időt futja a limithez?
Tudom, olvassak fórumot (vagy olvasson ő, de azzal nem menne semmire, lévén németes).
Csak én meg magyar vagyok, roppant hiányos angoltudással, sajnos. -
tomkatomi
tag
Üdv!
Van valami új szabály, az ausztrál touringban, ami fölött elsiklottam, vagy mi a szösz? A fiam örült, mint majom a farkának, hogy első lett, elvert mindenkit, erre most nézem Frank tábláján, hogy harmadikként van jegyezve, 3 kapott ponttal a 0.75 helyett. -
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #22354 üzenetére
Engedélyezve van neki, de semmi üzenetet nem kapott. Akkor ezek szerint meg lesz tartva, ha az "ismerősöd" kapott róla valami hírt?
-
tomkatomi
tag
Üdv!
Az Ausztrál Touring is el fog indulni, Paja? A fiam jelentkezett, de még nem kapott üzenetet semmiről.... -
tomkatomi
tag
A Crea által korábban írt trükközés működik, nekem is görög a csapattársam és használta. Nem laggolt, nem volt gondja
-
tomkatomi
tag
Ahogy olvasom itt a hsz.-okat, egyre inkább úgy tűnik IN MEMORIAN PT...Legszomorúbb, hogy benne is van a játékban
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #22032 üzenetére
Sosem játszottam vele. Az elején, amikor beindult, regeltem, elindítottam, minden szöveg német volt, így rögtön jött a delete. Régen oroszul tanítottak az iskolában, később valami kevés angol ragadt rám. A némettel viszont nem bírok
-
tomkatomi
tag
válasz
bumbalaci55 #22027 üzenetére
Ugyan elég kicsi a kép (öreg vagyok és nincs itt a szemüvegem
), de ez azt akarja mutatni, hogy választható nyelv van benne? Tehát telepítés után nem kell a menüben pl.az "über alles" vagy a "zircumvenial"-nit olvasnom?
-
tomkatomi
tag
Üdv!
Egy részről nem hiszem, hogy az Aeriát annyira érdekli csupán a PT illetve az európai piac. Az rendben van, hogy leginkább európaiak játszanak vele, de van néhány ottani játékosuk is, majd ők dobálják a pénzt a perselybe. Elég sok játékot futtat az Aeria, nem tartom valószínűnek, hogy a PT az egyik húzó cím közé tartozna (azért nem is nagyon foglalkoznak vele talán). Csordogál belőle, ami a szerverek fenntartásához ugyan kevés, de szerintem más játékok (adatbázisok, stb) is futnak ugyanezeken a szervereken, így elfér mellettük
A Gamigot megint nem értem. Mire számított? Hogy a német piac majd eltartja a játékot? Vagy európai szervernek gondolják magukat? De akkor könyörgöm valami érthetőbb (esetleg választható angol) nyelvezettel próbálkozzanak.
Más részről osztom SylarHUN fórumtársam(és vezérem a ph crew -ban
) véleményét, miszerint elvileg ilyen jogok a Gamigot nem illetik meg (bár a szerződést én sem láttam, nem ültem az asztalnál, amikor aláírták).
-
tomkatomi
tag
Hát én meg a Cobrától undorodom, annak ellenére, hogy jónak tartom, mint cl3 választás. Nem azért, mert népautó, hanem mert számomra sok pályán irányíthatatlan (tudom egyéni szocproblem
). Ezért nem megyek cl3-ban, csak nagyon ritkán.
Viszont a Quadrot szeretem, jó balansszal egész jól lehet vele menni, csak a féktávokat kell újraértelmezni hozzá, illetve a féket adagolni, különben csak megy, mint ha szappanon csúszna.
De az is igaz, hogy legtöbbször a Coralt használom cl2-ben. -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #21843 üzenetére
Őszintén?
Mert ott nem ismerek senkit (ami ugye nem jelenti azt, hogy nem segítenének, vagy hasonló, bár szegény Ricco-nak is csak második vagy harmadik nekifutásra válaszolt valaki. Az itteni csapatot már úgy-ahogy ismerem, bízom a segítségükben (meg is kaptam).
Egyébként pedig igazad van teljes mértékben:ez a téma valóban nem ide való, de szerintem valamelyest megszokhatóak (megbocsáthatóak?) ezek a kis kilengések. Amikor a GTA új része jelent meg, azzal kapcsolatban íródott néhány hsz, és így volt még ez pár másik játékkal is...a "kinek nagyobb a letöltése-feltöltése" dologról nem is beszélve...stb, stb.
De részemről tényleg ennyi volt az OFF.Szerk: Bubi +előzött.
-
-
tomkatomi
tag
válasz
Karibaba #21835 üzenetére
Billentyűről tökéletes az irányításod? Nem tudom, nekem egy szenvedés vele, igaz, a finombeállításokhoz még nem nyúltam. Ha megtennéd, hogy küldesz egy képet az irányítás finombeállításairól billhez, megköszönném (xboxhoz megvan, ott lvl20 )
Egyébként lvl10, Vista, SP2, problémamentes futás...
Off vége.A PT billről nekem ugyanolyan most, igaz nem megyek olyan időket, mint régen, de már nem is a "time attack" a lényeg....az már nem nagyon érdekel, ha az élen állok
-
tomkatomi
tag
Üdv!
Most akkor lesz(nek) valamilyen ligaverseny(ek), vagy eltolódik a dolog. Esetleg elmarad?
Köszi a választ -
tomkatomi
tag
Ugyan kicsit kényes a téma, de sikerült "biztonsági másolatot"
szereznem a kölköknek az xbox-ra az NFS-ből és a Dirt2-ből is....Hát, mit mondjak...Első pillanatban szemem-szám tátva minkettőn
...
A Dirt 2 eléggé arcade jellegű szerintem (vagy csak az elején a subaru ilyen gagyi), viszont az NFS nem lett rossz. Csak versenypályákon nyomulsz, kicsit hasonlít a Gridre, csak rengeteg tuning lehetőséggel. A fizika mhasonló a PT-hez, (simVS), még talán a fejlődés is (szerzed az XP, pénzt, fejlődsz, jobb dolgokat kocsikat vehetsz, stb)
Az online NFS-re leszek kíváncsi. Ha hasonló rendszerű lesz, mint a Shift (fejlődésre, autók mennyiségére, pályákra gondolok), akkor a PT-nek AMEN -
tomkatomi
tag
válasz
Ricco_hun #21759 üzenetére
Igazad van, megkövetlek, már én is kezdem átvenni a kölkök nyelvezetét, (rövidít, egyszerűsít, ahol tud) rosszul írtam: cash= pénz, moneycache = gyorsítótár.
De ha már itt tartunk a "najó"is valahogy így helyes (és ez magyar szó( kifejezés)) na jó...
De nincs harag és vége az OFF-nak -
tomkatomi
tag
Karibaba:
Biztosan csak egy a szokásos szerdaiakból.Ricco:
egy szóval sem mondtam, hogy én csak Vistát használok. Mindkét rendszer fent van a gépen, úgyhogy csak a tapasztalatomat mondtam el. Nálam gyorsabb Vistán (Sp2-vel) a játék, bár eddig XP-n használtam többet, mivel azon vannak a fontosabb dolgaim. Egyébként pedig, ha már a 32bites XP memóriakezeléséről van szó (miért is3-3,5 giga az a 4 és miért kezeli nehezen a hármat), ajánlom figyelmedbe ezt a cikket, és nincs Urban Legend gyártás
Mindamellett azt sem mondtam, hogy ne vegyen bárki is ennyi, vagy ennél több (én is 2x2gigát használok) memóriát.
Nem hiszem, hogy 15K-ért normális HD3850-et vesz (talán használtan).
A proci meg lehet ilyen kellett neki, mert elsődlegesen nem játszik, hanem olyan dolgokat csinál vele, ahol igenis számít 3Mega cash (sokat tud számítani) -
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #21736 üzenetére
De én vennék inkább valami izmosabb videokarit a helyedben, ha komolyan akarsz játszani.
Én ugyanilyen kártyával,csak AMD 6400+ procival 1440*900- ban max. grafon játszom, XP-n, vagy Vistán (a vistan picit gyorsabb, ha fraps-szal nézem. 90-110 között van az FPS. Éjszakai pályán 50-70.).
Jackson01:
(egyébként ha XP-t futtatsz minek a 4 giga ram? Az XP nem kezel csak max 3-at, azt is nehezen. Ha már ki akarod használni a ramjaidat, ráadásul a dupla magos procit (mert azt sem kezeli rendesen az XP), akkor használj Vistát, de szigorúan SP2-vel.
Szerintem. -
tomkatomi
tag
Ezekben a varázsdobozokban található (és összeszedhető) RP/XP nyereményeket vajon milyen virtuális számlán gyűjtik nekem? Mert igazság szerint ezeknek is az inboxban kellene lenniük, de ott nincsenek. Viszont ugyanígy nem adódik hozzá a többihez sem.
KÉP
Pedig találtam már egy 6000RP-s varázsdobozt is... -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #21696 üzenetére
A német szerver(ek)en egyébként mennyi a játékosok száma?
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #21672 üzenetére
Most akkor lesznek ligaversenyek valamikor, vagy nincs elég jelentkező?
-
tomkatomi
tag
Tegnap megint találtam néhány új pályát. Érdekes volt, mert a régi (azaz, amit mi látunk)Tokio logos is bent volt és a másik is (gondolom valamelyik keleti, vagy német verzióban lehet ilyen)
KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4
Azért nem kis zavar lehet ott a rendszerbenMás: Tegnap kezdésként nyolc (8) versenyt indítottam (most teljesen mindegy kikkel, viszont mindenkinek magasabb volt a ratingja, mint nekem...na, gondoltam, mivel nincs cimbora és ha már egyesek szerint ennek a valaminek a gyűjtése a lényege
a játéknak, talán összejön valami és emelhetem a sajátomat). LÉNYEG: ugyan mind a 8 egyént elvertem (volna), ha nem lépnek ki a meccs vége előtt. Volt aki, már az első körben, volt, aki pofátlanul annyival a vége előtt, hogy pont ne érjek célba
(rafkós)...Az eredményem mind a nyolc esetben +0 rating lett...
Inkább elmentem Wolfensteinezni -
tomkatomi
tag
"Én csak mentem 2 Broadot buggyval, hogy rájöjjek arra, hogy miért lettem gyorsabb 1,5 mpvel egy hét alatt amikor nem is játszottam."
Jó neked. Én ugyanígy vagyok,csak negatív irányban. Sehol sem tudom még csak megközelíteni a 2 héttel ezelőtti időimet.
Úgy látszik van valami csúszka Aeriának
,amit ide-oda tologat a játékban, mert egy ideig szarul megyek (ugyanazzal az autóval,beállításokkal, stb), azután (gondolom csúszka vissza
) megjavul minden, sőt, még gyorsabb is vagyok talán...
-
-
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #21420 üzenetére
És mennyire megerőltethette a szürke agysejtjeit vele, hiszen még szerkesztve is lett
-
tomkatomi
tag
Ezt korábban már én is nehezményeztem...Velem is sokszor ezt csinálják. Akkor tudod mennyire idegesítő a dolog. Engem egyszer ledobott (a kölkök közben nyomják a WOW-ot), és - 23 rating...de ez csak játék
PAJA írta: "Csak sok jóból kimaradtál, a játék egyik legjobb részét kihagytad a "létrát" ami MMO része."
Nos én végigjártam a létrát, valahogy mégis leragadtam a class 2 nél...pontosabban fogalmazva az a kedvencem. Szeretem a Cl4-5 autókat is, de az igazi valahogy a cl2 (tudom: öregszem) -
tomkatomi
tag
..."Nem akarózik megvenni azt a festést, nem tetszik. Az illesztések rosszak rajta a különböző karosszéria-elemeknél..."
Nem is kötelező, nem kapok én azután részesedést
Mivel az aeria némit javított (az illesztéseket elsötétítette) rajta, egészen jó lett....nem is ezzel volt a gondom, hanem az ajándékokat hiányoltam(om).
Egyébként pedig ha már illesztésekről beszélünk: egy kiterített vázra( sablonra ) kellett ráhúzni akármilyen kitalált témát. Namármost a SÍKBAN stimmelő téma, a TÉRBEN 2v. 3 helyen nem illeszkedett. Egy sima egyszínű SÍK sablonon-néhol krixkraxal, természetes, hogy TÉRBEN is fognak stimmelni az élek. (lásd a legtöbb egyszínű témát). Nem ez a kihívás...Csak hát a sok okosabbnál-okosabb beszólás és jelzések elvették a kedvem a térbeli illesztésektől. (Mindegy, mint mondottam Invictus megoldottaEz volt a kötekedők (főleg addy, arfc, stb) kifogása, illetve hogy milyen már egy japán autóra amerikai zászlós téma. Nos ilyen. Poénnak szántam akkor, és sokaknak bejött. Ha ti nem szavaztok rám, akkor is 3-4 helyen zárok. De TI szavaztatok (köszönöm
), nyertem, és semmi...
Mindegy, azért megvettem az RX-7-et, és a matricámat, úgyhogy ha japán gépet láttok a PT-ben amerikai festéssel, az én vagyok
-
tomkatomi
tag
Jé, most nézegettem, hogy az RX-7 -hez már lehet kapni az általatok megszavazott vinylt, amit én csináltam.
Viszont én azért nem kaptam (kivéve az aeria fórumán rosszat és rosszabbat (lásd: addyduss)MÉG semmmit. -
tomkatomi
tag
Jah, én is láttam a szobát, csak akkor pont CL6-os volt. A panamám pedig enyhén szólva nem fullos, a bent lévő nevekből kiindulva pedig biztosan fullos volt mindenki. A ligán nyertem egy négyes féket, vagy váltót, vagy valami hasonlót, amihez AKKOR 39-es szint kellett. MOST ehhez csak 36-os kell. Így ott áll a nyereményem a garázsban használhatatlanul, mert még csak 38 vagyok, és a nyeremény rendületlenül ragaszkodik a 39-es szinthez.
-
tomkatomi
tag
Apropó ligák:
Az előző sorozatban lehetett nyerni (nekem nem sikerült) 1 új class 1-es autót. Az tulajdonképpen most melyik is?
-
tomkatomi
tag
válasz
fair play #21266 üzenetére
Szerintem itt is látszik, hogy a két játék nem igazán ugyanaz. Az aeria megvett egy fapados, olcsó dolgot, amiben akad bug, fejlesztenivaló bőven, a másik két cég, akik LevelR-t használnak pedig egy kiforrottabbat. Nem ismerem ezen utóbbi játékot, de szerintem sokkal kevesebb bug is található bennük.
Ha megnézed az alapokat, amikre a PT építkezik - Inshane; CRC; L. A. Street Racing (európai cím: Overspeed), azokban töbnyire mind az RP-s (kitalált) illetve japán autók találhatót. Mondjuk, ha az egész ötlethalmaz alapját nézzük (azt hiszem Street legal, majd SL racing radline volt a neve, na az egy igazi bughalmaz volt, bár a a javítások után nem lett rossz játék) Az AEG-nek nem kellett ez, saját (amerikai kocsik) kellettek meg néhány nagy nevű valódi márka a lehúzás miatt.
Azaz a mondandóm érdemi része: Az alapjáték a LevelR szerintem, azt alakítgatják az amerikai igényekhez (lássuk be több-kevesebb sikerrrel)
-
tomkatomi
tag
A játékban a piros csíkon milyen felirat szaladgál capslockkal? Miért bannolnak meg egyebek?
Sajnos nem igazán értem
Mostanában a prohardveres csatornán nincs senki, vagy csak átkerült más helyre? Mindig magam vagyok -
tomkatomi
tag
Nem csinálunk/találunk ki (aztán eltervezzük, stb...stb...) valamilyen PH-s eventet (class 1 vagy 2 vagy 3...stb témában), amíg nem jön az aeriás?
Esetleg egy class 1-től 5-6 ig event, 1-1 futammal minden classból (hasonlót szoktunk néha csinálni a csapattal is...elég jó móka...
Vagy legutóbb B-road-os pályákon mentünk, ghost offban, de csak az úton volt szabad menni, tehát semmi offroad; még az előzés is csak az úton (lévén 2 vagy 4 sáv van).
Csak 1 5let
Meg tudom: idő, és energia a szervezőtől -
tomkatomi
tag
Valamint az is most tűnt föl, hogy pezsgőzésnél a bónusz RP körülbelül a tizede a réginek...
kaptam 43bonus RP-t -
tomkatomi
tag
válasz
fair play #21190 üzenetére
Én ugyan nem szeretek- és hősiesen bevallom nem is tudok küzdeni a zászlós módban-, viszont már nem te vagy az első, aki szóba hozta (azt hiszem Paja volt a másik) ezt a jobbra-balra rángatózós témát. Valaki felhomályosíthatna, hogyan lehet megtartani a zászlót, ha nem cselezed ki valahogy a másikat? Akkor oké, hogy állsz és a másik jön feléd bikaként, s te lágyan, meglebbentve a vörös leplet félretolsz
...de ha üldöz valaki, akkor nem ismerek más módszert, minthogy kézifékkel, vagy kanyarodással (ez olyan, mint a testcsel a fociban; akkor az is rángatózás
) próbálod becsapni.
Egy menetet megnéznék azért, TI hogyan csináljátok. -
tomkatomi
tag
Új pályák vannak készülőben? Elcsíptem néhány KÉPET
-
tomkatomi
tag
Lejárt az időlimit a szerkesztésre(csak tudtám, akkor még minek "aktívlik" pirosan a "szerkesztés" felirat, ha nem engedi
Tegnap én 2XP-t kaptam egy ilyen varázsdobozért
Lehetne ebből is event: aki a legtöbbet kapja, az megkapja még1xvagy a három legmagasabb ilyen XP nyeremény kisorsolódik (mondjuk 1-esetleg 2; 3 amik talán bugok) egy nyertes között.
Mondjuk kaptam már 600 RP-t (már vagy 3x) is elvileg, de azt nem láttam, hogy hozzáíródott volna valahol -
tomkatomi
tag
válasz
Bazzzs #21180 üzenetére
Ráadásul mostanában a két szerver tulajdonképpen csak egy, mert a subtörp nekem mindig zárva van...
szeretember: mint a mesében, olyan(és mi ámuldozva, mint nyálcsorgató kisgyerekek ültünk a monitor előtt, várva a játékot
...mondjuk a nyállal most sincs gond, csak most fröcsög
)
-
tomkatomi
tag
válasz
fair play #21148 üzenetére
Ezt a LevelR témát már egy pár hsz-ban és oldalon kitárgyaltuk/ták...Van ami ott jó, van ami itt(az elején itt is csak 250.000RP volt a more-ló)..kinek-kinek szíve joga melyiket tolja(ráadásul, ha jól emlékszem ott euró az árfolyam, ami valamivel drágább, mint a dolcsi-de lehet tévedek-)...összehasonlítani sem nagyon érdemes, mert ott megvettek jogokat, amiket itt nem, ergo nem ugyanaz valamilyen szinten a kettő, és jééé mégis.
Majdcsak eljut A PT is azokba a magasságokba, mint az általad említett játék, vagy megy a süllyesztőbe. Vannak szép számmal olyan játékosok, akik nem a best lapokat, a legjobb autókat, a legmagasabb szinteket ostromolják, hanem egyszerűen játszanak vele. Le@arják a ratingot, a mysteri boxos Morellot és egyebeket. Nem érdekli őket, hogy a 41. szint fölött már nincs semmi új, mert játszani akkor is lehet majd vele.
Nem azt mondom, hogy ez így jó, hiszen egy MMORPG játék lényege éppen a karakterfejlődés, újdonságok, stb, ami leköti a jónépet, arra készteti őket, hogy újra és újra elindítsa a játékot. De pl én nem hajtok azért, hogy meglegyen a 48-as szintem (vagy 41 a PT-ben), amivel feltehetem az utolsó tuningolt felnicsavart a morellora, hogy aztán telepakolt puttonnyal és csajokkal a hátsóűlésen ne tudjak egy métert sem egyenesen menni
Rövidebben: vagy fejlődik (és jó irányba) a PT, vagy jönnek más versenytársak és le a rolóval. -
tomkatomi
tag
Üdv!
Mostanában, ha valaki vesztésre áll és egyszerűen lelép a szobából, nem vonnak tőle ratingot? (mármint én kapok +0-t)~3000 ratinggal megcsinálták már velem ezt párszor, és mindig ez lett az eredmény...bezzeg engem kétszer dobott le a szerver/vagy net/vagy mit tudom én mi, és rögtön -25; -34 leugrott a kétezer- valahányszázamból....
Akkor ha vesztésre áll az ember érdemesebb kilépni a szobából....Sylar: a második accommal, amivel a kormányt próbálgatom, én is beneveztem hozzád...
-
-
tomkatomi
tag
Sorry, de ezt most nem értem
...Mármint én tuningoljam föl az AP-s autóimat arra a szintre, mint az RP-seimet (mert talán úgy véled, hogy nem azonos szinteken mérem össze őket), vagy az Aeriának kellene még 1-2 upgrade szintet hozzátennie?
Vagy arra célzol, hogy én a fullos RP-s autóimmal megyek más stock AP-s gépek ellen? -
tomkatomi
tag
Bocs, de közben lejárt a szerkesztésre szánt idő:
UnconnecteD: bizony sok classnál én is azt veszem észre, hogy az RP-s kocsik jobban működnek nálam. Cl1: a Kawana vagy a lion hajszálnyival rosszabb a toyotánál, ami főleg hosszú egyenes pályákon jön ki...
A Cl2 ben nálam a coral verhetetlen, bár igaz, a 2000GT ha jó kezek irányítják és gyors a pálya elpicsáz itt-ott...
CL3 a cobra a nyerő (bár nekem nincs is más ebben a kategóriában), csak nem tudom normálisan beállítani
CL4...no igen, itt a Honda2000 eléggé a mezőny elején van, de a Stallionnak sem kell nagyon szégyenkeznie. Az MR2 valahogy nem jön be.
CL5 Harpoon vagy Spiedo. A Mazda talán kicsit jobb ezeknél, bár érezni kell az autót. A Subaru nekem nagy csalódás , viszont ha néha billről átváltok kormányra, akkor kezesbárány. Mindent visz
CL6 csak egy panamám van, amit nem sikerült a szintkövetelményekig felturbóznom, így azzal nem nyomulok, mert mindenkié fullos, és lenyom vele - pananoob vagyok- (enyém lvl2)..innen nincs Ap-s kocsim
CL7 a Morellóról nem beszélek, mert az csak azért áll a garázsban, hogy ilyen is legyen (megvettem még annó 250.000-ért, de hogy balance-on kívül egy kanyit sem fogok rákölteni, az biztos
Nos, összegzésképpen nem véletlenül írtam pár hsz-sal feljebb, hogy főleg RP-s kocsikkal versenyzem...Úgy látszik valamiért rámjött a sz@f@sás
, de ígérem most nem írok egy darabig
-
tomkatomi
tag
válasz
JackShephard #21059 üzenetére
Egyébként ezekből az "összecsapásokból" lehetne több is talán...Teszem azt én kihívom a győztest, természetesen saját pályán és autóval, mert hiszen most ő a bajnok (King of the Ph Hill
)...
Csak egy ötlet volt...régebben ugyanis voltak itt "csoportos foglalkozások" (értsd versenyek, futamok, funok...stb... egymás ellen, ahogy paja is írta), amiket nem ártana néha-néha megismételni...Így talán kevesebben vándorolnának el. -
tomkatomi
tag
válasz
kekeeci #21050 üzenetére
Nos, igen, lehet így is nézni a dolgokat, viszont, ahogy mondani szokták, az éremnek van másik oldala is...nem védeni szeretném az AEG-t, csak más perspektívából is meg lehet nézni a dolgot.
- a játék ingyenes (akárki, akármit is mond, ingyenesen letölthető, telepíthető, játszható ), tehát máris nem kell érte pénzt kiadnod. ÉN sokáig csak RP-s autókkal nyomtam, mégis voltak olyanok, akiket legyőztem, pedig AP-s géppel nyomultak (Biztosan a bénább fajták közül voltakRáadásul most is sokszor inkább az ingyenes gépeket használom.
- Ahhoz, hogy AP- hoz juss és megvehess pénzbe kerülő dolgokat, nem muszáj rögtön a bankkártya-automatát megrohamoznod, elég ha néha -igaz mostanság egyre kevesebbet- benézel az aeria fórumára és leeshet 100-200-300 AP alkalmanként. Megjegyzem 2x küldtem sms-t az onebip-re, onnan van most 1004AP a számlámon.
- A fejlődésről: nos az valóban lassúcska kicsit, bár itt valaki vont korábban egy párhuzamot más MMORPG játékkal (konkrétan a WOW volt az), ahol ugyanígy fel kell kötni a gatyát sokszor, hogy előrébb léphess. Ráadásul azt megveszed alapjátékként, majd hozzá a kiegészítőt, aztán a következőt, következőt, és még ráadásul havidíjat is kell fizetned érte. Ennél a játéknál a fejlesztések/frissítések nem igazán kerülnek semmibe az átlag felhasználónak -igaz, vannak/lesznek/voltak bugok -mint bármelyik más játékban
- Egyébként pedig, kinek mi jön be, mi tetszik - akár ebben a játékban, akár másban. Én például sosem fánkoltam (nem szeretema driftet -na jó, nem TUDOK driftelni, kb. 10x explorereztem, mivel ennyi duplázót nyertem, vagy kaptam, mit tudom én...és vagy 5x TA-ztam, a többit mind versenyben nyomtam le, mégis 38-as szintű vagyok (hozzáteszem napi1-2 esti órában, hétvégéken 2-3 órában)
Mindez csak azért kívánkozott ki belőlem, mert lehet összehasonlítgatni a játékokat árakkal, hozzávalókkal (nekem nem kellett 30k-ért kormányt vennem hozzá, mert az akár 900Ft-os billentyűmről is elgurulgatok; bár az is igaz, hogy csupán a "huszadik senki" környékén) , csak nem érdemesBocs, ha kicsit hosszúra sikeredett.
-
tomkatomi
tag
válasz
daniel1996 #21038 üzenetére
Üdv!
Nem lehet eladni a járgányokat, és valszeg nem is lesz ilyen funkció, ha az Aeria gondolkodásmódját nézzük. Mert akkor mindenki inkább a másiktól fogja venni a gépet, akár RP-ért, akár AP-ért kínálja, mivel az úgyis jóval olcsóbban akar majd megszabadulni tőle. Ebből az Aeirának viszont semmi haszna nem lenne, sőt, csak veszítene rajtaMondjuk, ha AP-ért lehetne venni olyan kártyát, amivel el lehet adni autót, talán mégsem veszítenének rajta
-
tomkatomi
tag
Köszönöm a többiek nevében is (bár most csak hárman vagyunk
)...
Gondolatod második, gonoszkodó felére pedig a válaszom, hogy ugyan eszembe jutott - sőt meg is tehetném, mivel az egyik embőcke a csapatból a nagyobbik, fiam -, viszont nem vagyok egy telhetetlen fajta, ráadásul nem tudok ott ülni állandóan a monitor előtt. 40 évesen nekem az is elég, ha egy jót versenyzek valakivel -legyen az klántag, vagy akárki. Természetesen én is örülük annak, ha nyerek - mint ahogy rosszul esik, a vereség...De tudod, korbi elsősorban a játékélmény mások ellen, ami miatt le szoktam ülni a PT-vel játszani...Nyertem egy XP csajt, egy XP/RP duplázót, amit elnyomtam annó explorer módban a fiam acc-ja ellen. De hogy önmagam ellen játsszak? Még akkor sem, ha rekordokat akarok döntögetni, hiszen ott van akármelyik -mostmár csak 2- klántag, akikkel szórakozva, kellemesen meg lehet ezt oldani. Egyébként nincs is annál jobb, mint amikor egymás best lapját űbereljük körről-körre...Talán próbáld ki egy-két jó cimborával/baráttal, és megérted mire gondolok
-
tomkatomi
tag
Hááát...eddig is tudtam, hogy vannak, akik nem éppen egyenes utakon járnak...Így nem csodálom, a remek statot, csak nem nagyon tudom felfogni, mi értelme így a játéknak?
KÉP -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #20878 üzenetére
A "wallriderek" után pedig jön a "ghostriderek" bannolása
(akik saját, másik acc-juk ellen játszanak), legvégül pedig a driverek is kiüttetnek
-
tomkatomi
tag
válasz
tomkatomi #20827 üzenetére
Most viszont nem volt jelszó...nyomtam egyet én is. Elég ciki volt, hogy elindulás után derült ki, hogy mindenkinek fullosra van pakolva a hátizsákja (BP), így viszont nem sok esélyem volt velük szemben....
Érdekes, más hasonló versenyeken nincs megengedve a puttony. -
tomkatomi
tag
válasz
Creative997 #20826 üzenetére
Csak mert tegnap jelszavas volt a szoba, így nem is erőltettem.
Egyébként kösz az infót -
tomkatomi
tag
Üdv!
A ToC -ra (Tournament of Champions) lehet még akár most is jelentkezni, vagy már fix a stáblista?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest