- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Tegnap este én is regisztráltam és pár óra alatt feltoltam magam Level 10-re (mondjuk egy versenyt se nyertem meg
). Nosztalgikus volt, újra éltem a sulis koromat. Már vagy egy éve nem játszottam úgy semmilyen játékkal.
-
JetiRulez
őstag
Én is szeretnék játszani vele időnként, csak sajnos már nem iskolás vagyok. Nagyon ki vagyok élezve szabadidő tekintetében.
-
JetiRulez
őstag
Én is felfigyeltem rá. Évek óta figyeltem őket reménykedve.
-
JetiRulez
őstag
Hirtelen bekattant nem sokkal korábban, hogy vajon mi lehet most ezzel a játékkal. És hát látom a kiírást az oldalukon, hogy leáll. Sajnálom, hogy ez lett belőle és nincs folytatás.
Bár mondjuk Én már kb. 2 éve nem játszom. Nem is vagyok benne biztos, hogy még meg van a profilom. De nem is jutottam sokáig úgy emlékszem, Class1-es kocsijaim voltak.
Azidőtájt fejeztem be, amikor startolt a stable HEAT Online kliens. Akkor átvittem a profilomat. Sajnos nagyon elszaporodtak a trollok és a versenyek döntő többségét nem lehetett becsületesen végig vinni. Illetve beszabadult egy hadseregnyi cirilbetűs játékos, akik kidobáltak mindenki mást. Itt lett elegem.
-
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
Volt időm kipróbálni a migrált profilomat. Az egyetlen bökkenő az volt, hogy a Corus S3-asról eltűnt minden tuning. Se optikai, se motorikus. Teljesen gyári autóvá változott vissza.
-
JetiRulez
őstag
"Level-R user NOT found in the database!"
-
JetiRulez
őstag
Heat Online-ban hogyan lehet a profil e-mail címét és jelszavát megváltoztatni? Ott nincs összekapcsolva a profil a fórummal.
-
JetiRulez
őstag
válasz
kekeeci #28390 üzenetére
Én most egy érdekes dolgot csinálok netezés közben. Észrevettem, hogy mielőtt kiírja a kliens a 65558-as hibát, mégis letölt 1-2-3%-okat. Így most percenként újraindítom és már egész jól haladok. 20 perc alatt 60%-ot letöltött. De, ha a játék maga még mindig nem megy, akkor lehet, hiábavaló a törekvésem.
-
JetiRulez
őstag
Most perpill van Gamigo honlap, de a játékba még mindig nem tudok bejutni, mert nem tudja magát frissíteni.
-
JetiRulez
őstag
Én most kaptam is tőlük egy e-mailt, hogy érdemes változtatnom a jelszavamon. Egyelőre megint nem elérhető az oldal. Délután már volt, de bejelentkezni akkor sem lehetett. Nagy lehet a probléma.
-
JetiRulez
őstag
Csekély angoltudásommal nekem az jött át, hogy biztonsági rést fedeztek fel a rendszerben. Igazoljatok, ha igazam van!
-
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #28357 üzenetére
Március 15-től átvihető a Level-R-ben elért szint és a cuccok. Folytatható a Heat-ben.
[link] -
JetiRulez
őstag
válasz
Creative997 #28265 üzenetére
Én is mondhatni szinte csak szökőévben nézek fel. Fejlődöm 1-2 szintet, aztán hagyom a fenébe. Se forgalom, se sok változás.
Van a LR-ben Sim mód, de ritkák az olyan szerverek, mint a fehér holló. -
JetiRulez
őstag
válasz
SylarHUN #28241 üzenetére
Kit zavartál? Tetszik.
Valamikor mostanában fogok Én is visszatérni a profilomhoz Level-R-be. Nagyon kevés Class1-es van a játékban. Nincs kivel játszani. Így muszáj lesz megcsinálnom az összes Single Player pályát legalább ezüstre, hogy legyen pénzem komolyabb autóra, illetve tuningra.
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Szerettem volna menni pár kört, de 65558-as hibakód fogad. Nem tudom letölteni a klienst a gépre. Azt írják külföldi fórumokon, hogy telepíteni kell a Frameworköt, de nekem azután se javul meg. -
JetiRulez
őstag
válasz
Gaz 78 #28159 üzenetére
Na de ilyen "angol" időjárásban?
Múlt hónapban párszor felnéztem negyed év után először a Level-R-re, majd regisztráltam a Heat Online-ra is, de egyszer sem volt igazi forgalom még délután sem. Így nem volt értelme rászánnom a délutánomat. Nem tudtam egyszerűen kivel versenyezni.szerk.: Ja? Csajozni ilyen időjárásban is lehet. De, hogy minden játékos egyszerre menjen el csajozni?
-
JetiRulez
őstag
válasz
[HUN]Dani #28112 üzenetére
Érdekes, nekem minden probléma nélkül elindult elsőre. De másodjára talán nekem is lehet ilyen bajom.?
Más:
Még csak 1 órát játszottam a HeatOnline-nal, de máris szimpatikusabb, mint a Level-R jelenlegi állásában. Itt, mintha kicsit dinamikusabb lenne a rendszer. Kevesebb töltés, kevesebb bug, ellenben pár dolog hiányzik. -
JetiRulez
őstag
Cirka negyed év után visszaraktam a játékot, de látom teljesen megújult. "Egész más most ez a világ." Sajnos nekem erre nincs időm így hirtelenjében. Majd szépen lassacskán kitapasztalom, de addig szerintem elég sokáig nem fogok normális versenyeken részt venni. Látom másnak is gondja van a betöltéssel. A régi verzióval ellentétben ez most egyáltalán nem szaggat, ellenben percekig képes tölteni.
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Negyed év után tegnap felnéztem a játékba, hogy ellenőrizzem nem raktak-e ki a hosszú távollét miatt. Szerencsére nem. Mentem egy kört, de sajnos egyik gépen sem lehet perpill normálisan játszani itthon vele. Kevés neki a 2GHz-es 1 magos AMD is.
Nem tudjátok, kb. mennyi idő után törlik az offline játékosokat? Fél évre emlékszem, de javítsatok, ha tévedek! -
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
válasz
Routeres94 #27456 üzenetére
A vérpistikék nem fogják megvásárolni. Ők inkább mindennek neki mennek. Ha rossz napom van, felveszem a kesztyűt és keményen visszavágok. Akkor fenyegetőzik adminnal, bannal, de ő nem volt hibás.
-
JetiRulez
őstag
válasz
quadroracer #27433 üzenetére
Volt időm az imént babrálni a játékkal. Letöröltem, újratelepítettem. Most jó.
-
JetiRulez
őstag
válasz
quadroracer #27423 üzenetére
Közben eszembe jutott még valami. Virtuális gépet telepítettem. Az nem kavarhat meg valamit úgy a rendszerben, hogy folyton ledobjon időtúllépéssel a játék? Abból következtetem ezt, hogy azért az is módosít a hálózati beállításokon, hisz szükség van rá.
Esetleg próbáljak még meg egy újratelepítést? Minden más játék, amivel lehet online játszani, minden gond nélkül csatlakozik a szerverekre.
-
-
JetiRulez
őstag
válasz
quadroracer #27418 üzenetére
25/5M T-home kábel, SMC 7004 VBR routeren keresztül. Tudom nem egy 100%-os kombináció.
-
JetiRulez
őstag
Kb. 1,5 hónapja nem játszottam már. Gondoltam az előbb, hogy felnézek, megyek egy kört.
Az a baj, hogy folyton kilépett a játék Time synchronization error-ral. Azt hittem nálam van valami, kihúztam a netet pár percre pihentetni. Most is csinálja. Másnál mi a helyzet? -
JetiRulez
őstag
válasz
Viper26 #27190 üzenetére
Van, hogy az ellenfél kocsija önkéntelenül neked megy, olyan nagy a pingje. Az a másik, amit utálok. Össze-vissza repked, kacskaringózik, a föld alá süllyed és egyszerűen nem mered megelőzni.
TA-t azóta nem játszom, hogy 60-ból a 40. körnél megadta magát a Zinternet.
Megcsináltam majdnem az összes Single küldetést, így lett annyi pénzem, hogy az összes Class1 kocsit megvegyem teljes tuninggal, így bármelyik olyan társasághoz tudok alkalmazkodni. Van még 3 napig kölcsönbe egy Hexan, amivel Wanganon gyűjtök. -
JetiRulez
őstag
Huzamosabb idő után ismét felmentem pár szerverre ma. Volt, ahol többet időztem, mint kellett volna. Nevezetesen egy d0ct3rk1ll nevű figura húzta ki a gyufát. Sportot űzött belőle, hogy mindig kilökje az őt megelőzőket. Miután engem is már többször kilökött, berágtam és visszavágtam neki. Aztán még neki állt feljebb, hogy feljelent az adminnál, bannoltat, meg noob vagyok. Bolond!
-
JetiRulez
őstag
Mennyire nem ismerem még a játékot. Fogalmam se volt róla, hogy egyáltalán lehet kölcsönözni is. Van még egy 10 napig használható Hexanom is, amit regisztrációkor kaptam ajándékba. Fel kéne már használni valami versenyben.
Creative997:
Tárhely engem is érdekelne, de főleg adatok tárolására. Legalább 2 Gb. Az extra volt eddig a legjobb. Most beregisztráltam egy 000webhost.com, de nagy rakás trágya az egész. -
JetiRulez
őstag
Traffipax módban mit kell csinálni? Még a bronzot sem tudom összehozni. Minden ellenőrzőpontnál magasabb sebességet kell elérni?
-
JetiRulez
őstag
Tegnap este próbálkoztam a kézi váltóval. A 2. tutorial pályát sikerült megcsinálnom aranyra kb. 1 óra alatt, de akkor már fáradt voltam.
Jöhet a többi is. Úgy érzem vért fogok izzadni. -
JetiRulez
őstag
válasz
ALIENwoods2 #27036 üzenetére
Én meg azt hittem, hogy itt már mindenki csak Level-R-ezik. Én is szoktam néha feljárni. Most inkább a Single Player küldetésekre vagyok kiélezve. Egyáltalán nem esett nehezemre túltenni magamat a Project Torque-on. Utólag belegondolva az egy félkész termék volt számomra, ha viszonyítom a két játékot.
-
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #27027 üzenetére
Megállt bennem az ütő. Én közel sem voltam képes ilyen precízen irányítani a kocsit. Ő biztosan kormánnyal csinálta. Nekem csak billentyűzetem van. Az ezüstöt mindig 1-0.5 másodpercek híján tudtam csak elérni.
szerk.: Ő belső nézetből tolta. Nekem úgy nehezebb volt, szóval maradt a külső.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Creative997 #27019 üzenetére
Én mondtam, hogy nem hiszem el. Ha a szemem előtt csinálnád...
Mi itthon hárman próbáltuk megcsinálni felváltva minduntalan. -
JetiRulez
őstag
Ma gondoltam egyet és megcsináltam a License küldetéseket. Három óra alatt sikerült mind a tízet ezüst éremre megcsinálni. Vért izzadtam érte, de megérte. Az arany álmomban se jöjjön elő! Ha valaki azt mondja, igenis lehetséges, nem hiszem el neki.
tomkatomi:
Részvétem. Egyébként nem is tudtam, hogy PT-ben volt téli pálya. -
JetiRulez
őstag
válasz
quadroracer #26944 üzenetére
Örülnék egy Hexannak. Nem rossz ötlet. Szívesen veszem a segítséged, mert még soha nem csináltam eventet.
-
-
JetiRulez
őstag
válasz
bakosgabor57 #26121 üzenetére
Kösz a linket! Levelbe került a nevem, de nem vágom én ezt az Excel táblás szavazást. Akkor most beírtam és nem kell menteni sehol? Mert nem látok ilyen opciót.
-
-
JetiRulez
őstag
Mentem pár kört hőn szeretett Corollámmal és ezennel elvileg végleg befejeztem a PT-t. Azért Level-ben már kicsit tovább fog tartani a fejlődés, mert be vannak táblázva a napjaim.
-
JetiRulez
őstag
Na, kipróbáltam ezt a "nagyszerű" Level-R játékot.
Első benyomásra sokkal szimpatikusabb, mint a Project Torque, csak még szokni kell a merőben más menürendszert. És jobban is fut (minden maxra állítva).
Több ajándékot kaptam eddig benne, minden olcsóbb, gyorsabb a fejlődés. -
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Jó rég nem jártam itt és már legalább két hete nem játszottam a PT-vel sem és most sincs módom rá, de látom pár hozzászólás alapján hanyatlik a játék. Azért csak felnézek valamelyik nap pár kör erejéig, meg aztán be volt ígérve Viper-nek egy 60 körös TA is. -
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #25668 üzenetére
Engem se enged, biztos karbantartás folyik. Pedig most lett volna hangulat.
-
JetiRulez
őstag
Ma este valahogy nagyon nem volt forgalom Arcade-ban. 10 percet vártam az üres szobában, de senki se jött be. Legalább egy hete nem játszottam, de ez a nap nem is nagyon volt így alkalmas rá.
-
JetiRulez
őstag
válasz
JackShephard #25586 üzenetére
Egyáltalán nem tudok pókerezni, legfeljebb öcsémet és barátját ráállítom a dologra. Jó tudni ezt a beváltós okosságot. Úgyis akartam még venni egy Toyota 2000GT-t. Kösszépen!
-
JetiRulez
őstag
Szerettem volna játszani ma egy kicsit, de lehetetlen. Exe fájlt egyik megosztón sem találtam, csak egyet, ami viszont folyton lefagyott. Leszedtem a telepítőt a hivatalos oldalról, az viszonylag gyorsan megvolt, de most már legalább 1,5 órája megy az update. A mai valahogy nem az én napom.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Creative997 #25479 üzenetére
Amikor lesúlyozzák a kurzort? Akkor azt abbahagyom én is.
-
JetiRulez
őstag
Benéztem az előbb és lám, jóváírtak 800 AP pontot. Valami átmeneti zavarodottságom közepette sikerült is véletlenül megvenni belőle egy Toyota GT-S kocsit. Ha már így alakult, remélem csalódok benne.
-
JetiRulez
őstag
válasz
Viper26 #25376 üzenetére
Talán belefér, a héten sok tanulnivalóm, illetve házi feladatom van, de megpróbálok arra a napra felszabadítani 1,5 órát.
(#25372) hugoagagyilo
Ha olyan idegtépő lehet, akkor kihagyom. A rendes játékban is nagyon ki tudok készülni már akár néhány küldetéstől is. Van, amelyiket már reflexből nem kezdem el ezüstre megcsinálni, mert megkattanok, ha másodszorra sem sikerül. -
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #25370 üzenetére
Én lehetőleg semmilyen körülmény között nem telepítek béta szoftvereket a gépre, szóval ez sincs meg.
De még Viper26-tal várjuk a jelentkezőket 60 körös TA-ra. Csak ki ne fagyjak. -
JetiRulez
őstag
Az mi a frászkarika, hogy öcsém, profilja szerint Online van? Itt alszik, mint a bunda, a gépe áramtalanítva. Feltörték volna, vagy csak bug? Aktivitást nem mutatott.
-
JetiRulez
őstag
válasz
wazup86 #25343 üzenetére
Kösz a tanácsot.
(#25345) PaJa1
Lehet, hogy rossz, de tapasztalat alapján sokkal többet tudok belőle kihozni belőle, mint egy Corusból.(#25346) Viper26
Remélem nem üt be semmi. Router csere volt, ha jól sejtem, rosszabb esetben max öcsém fog kiesni. Aki tud még, tartson velünk, csak időpontot keressünk.
A múltkoriban az a ZERO nevű figura kész életveszély volt, nem mertem megelőzni, mert össze-vissza kacsázott. -
JetiRulez
őstag
válasz
JackShephard #25323 üzenetére
Kár. De most már ezt is tudom, kösz.
(#25335) wazup86
Grat! Én még a 20-as szintre hajtok, kb még egy 60 körös (ha nem fagyok ki) és meg is van. -
JetiRulez
őstag
-
JetiRulez
őstag
válasz
Viper26 #25273 üzenetére
A CTF nálam is kissé bajosan fut, pedig nekem sincs rossz netem, szerintem csak bugos.
A holnap 4 óra pedig nekem megfelel, ha senki sem fogja befoglalni a gépet. Volt, hogy vártunk 5-10 percet kezdés előtt, de nem volt rajtunk kívül olyan pihent agyú, aki levezetne 60 kört.
-
JetiRulez
őstag
válasz
hugoagagyilo #25240 üzenetére
Log fájl? Azt nem akkor készít egy program, ha össze is omlik vagy lefagy? Egyébként már biztosan bejelentette valaki más is, hiszen máskor is fordult már elő ilyen és akkor jött a szokásos "Whatta?".
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Nincs kedvetek valamelyik hétvégén összejönni és levezetni egy 60 körös Thunder Alley versenyt? Az lenne jó, ha legalább 10-en összejönnénk. -
JetiRulez
őstag
Szerintetek, akik belépnek egy versenybe és starttól kezdve a befejezésig nem mozdulnak, azoknak a kapcsolatával van valami gond, vagy csak kimentek ebédelni és közben összegyűlik nekik egy minimális pontösszeg?
-
JetiRulez
őstag
Rég nem játszottam már. A ma esti tapasztalat: különösen sok troll volt online.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest