- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Creative997 #11702 üzenetére
Köszi!!
Próbálok majd visszatérni én is, de nekem is most a meló veszi el az időmet. Ha meg van szabadidőm, akkor meg haverokkal lófrálunk össze-vissza.
Tényleg remélem, hogy nyomunk majd még egyszer (inkább többször
) nagy derbiket!
Stig20
"Meg a játék sem az ami régen volt"
Sajna valamiért ezt érzem én is...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
[pH]Lacika #11696 üzenetére
Sziasztok!
Én még vagyok olyan formában hogy vezetem az 1-es hsz-ben található listát és néha beleolvasgatok a topicba, de sajna a játékkal már nem igazán játszom...
Mindenesetre annak örülök hogy már több mint egy éves a topic és már átlépte a 10k hsz számot is (pedig milyen nehezen indult be a dolog
).
Én jóideig biztos nem leszek (idő/kedvhiány), de remélem páran azért még visszatérnek a "régi" csapatból.
Addig is jó versenyeket nektek és nyomjátok ezerrel!!!
(Az utánpótlást is próbálom összehozni. Ha össze kell rakni egy játékos gépet nálunk a boltban, akkor mindig megpróbálom rá feltolni a PT-t is ha van elég időm
)
-
Dr. Romano
veterán
Váá! Csak vicceltem srácok, kár volt feldobnom a témát!
-
Dr. Romano
veterán
Jó régóta nem voltam a topicban, de látom már a PT helyett nyelvtanoztok...
Legközelebb már matekpéldák és verselemzések is lesznek?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #9675 üzenetére
Üdv újra!
"Csak én érzem úgy, hogy nem nagyon nőtt az aktív játékosok száma tavaly decemberhez képest?"
December óta igen szép számmal nőtt az aktív játékosok száma, de ezzel együtt a játékot elhagyók száma is... Ha még mindenki aktívan nyomná az "ősök közül", akkor látványosabb lenne a létszámnövekedés növekedés
-
Dr. Romano
veterán
válasz
G@bi90MR #9410 üzenetére
Szia G@bi!
Mostanában sajna iszonyatritkán... Nem sok idő van a meló mellett és picit már el is szállt számomra a játék varázsa (meg a régi csapat sincs már meg).
Mindenesetre még hétvégente feltűnök egy-két körreVeled mi újság?
Szoktad még tolni?Shad0w
Az mondjuk tényleg igaz, hogy az AmaVS és a PRO között csak a ghostcar volt a különbség, akkor az előzőt visszaszívomNeeem... semmi féle olyan elméletet nem írtam hogy idióták dolgoznának az Invictusnál. Sőt eléggé dícséretes amit idáig összehoztak még ha tele is van hibákkal (a Windowsok is ilyenek még is világsiker
).
Mindenesetre ha én egy sikeres autós játékot szeretnék csinálni célközönségnek inkább az igen nagy számú és bevételt jelentő konzol/NFS-en nevelkedett arcade "pilótákat" céloznám meg, minthogy egy szűk szimes körnek (LfS, GTR stb...) gyártsak egy játékot. Mindenesetre lehet ez is egyfajta szempont volt náluk... Lényeg a légyeg fogalmam sincs hogy jött nekik össze az a %-os szám -
Dr. Romano
veterán
De mégis akkoriban valamilyen szinten az amaVS felelt meg az arcadenek (ghostcar) a pro a szim módnak... Gondondolom a fejlesztők ebből vontak le valamiféle következtetést. (de lehet hülyeséget írok, mert már rég PT-ztem sajnos...)
De az is lehet valami statisztikát kaptak a kiadótol vagy stb... -
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Ismét egy GS "interjús" videó a PT mostani változatának (még a Diane béta) újításairól:
http://tv.gamestar.hu/video/gdf-2008-invictus-interju -
Dr. Romano
veterán
válasz
[HUN]-Kisa #8532 üzenetére
Ezzel a géppel nem lesz gondod a PT futtatása terén.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #8295 üzenetére
Eléggé olcsójános megoldás ahogy a csávó "játszik"...
Ha gyorsan akarna jó verdát magának egyszerűbb lenne AP-t vennie és nem kéne baromkodjon, hogy betámasztja a gázt stb... A másik meg hogy ha többször egész nap így menne nála a játék lehet megérné inkább AP-t venni, hisz a villanyszámlája is annyiba lesz
Szvsz ez nem csalás hanem lamerség...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #8268 üzenetére
Azt hiszem egyet kell veled értsek G@bi!
"Teljesen más" már a játék, mint akkor mikor mi kezdtük. Nekem sem túl gyere be az új rendszer (már a bétában is éreztem hogy számomra picit idegen a dolog).Ettől függetlenül még ha jut rá időm játszom a játékkal, de valahogy a régi feelinget nem érzem...
ABnormal:
HunKisa az Kisvárdai marad örökre -
Dr. Romano
veterán
Kérek minden új tagot, hogy jelezzék felém privibe a PT-s nicknevüket hogy fel tudjam írni az első hsz-ben található listára!!!
Sajna mióta melózom nagyon kevés időm jut a játékra és a fórumraés 1 nap alatt elég sok hsz születik és már este nincs kedvem visszaolvasni. (ez azonban nagyon örömteli dolog is egyben hiszen nemsokára 10k hsz-szám felett leszünk, amivel a PT topic már lassan befogja pl. az X1950PRO topicot
vagy ha a konkurenciát nézzük, akkor: NFS Pro Street topic: 8610!; Test Drive Unlimited topic: 6549
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #7920 üzenetére
Lehet benne valami, anno még november környékén az egyik patch után nálam iszonyat rossz lett a játék hangkezelése. Csak néha voltak hangok, de azok is akadozva, szaggatva...
Később kiajvították ezt, de lehet még visszamaradtak bene olyan részek, amik hibásak és másoknál ez visszaüt ("megfelelő" eszközökkel...) -
Dr. Romano
veterán
válasz
mackosajt #7732 üzenetére
Természetesen(?) én sem akarok fizetni, hisz pont azért játszom vele mert ingyenes
(az hogy bugos szeritem "megbocsájtható" egy ingyenes játéktól, hiszen jó pár olyan "nagy játék" van ami szintén bugos és kemény ezreket kell(ene) értet leszurkolnunk... persze azért a javításokat én is várom (már jó hosszú ideje)
)
Az amcsik? Én szoktam találkozni velük
-
Dr. Romano
veterán
Ez így egyáltalán nem igaz. Ahogy a multkori Invictus videóban is volt: pénzel vagy pénz nélkül is el lehet jutni ugyanarra a szintre (azért egy Panama fullon odacsap mindennek és ugye nem AP-s).
Ebben a játékban a pénzeden időt veszel. Ha egy user nem szeretne játszani naponta több órát hanem gyors sikerre vágyik, akkor fizet és kap egy jó autót amivel játszhat, de ugyanazt a szintet a RP-vel is el lehet érni
(és még nem beszéltem az ingyen AP szerző lehetőségekről...) -
Dr. Romano
veterán
válasz
mackosajt #7701 üzenetére
Ahogy mondod, anno még novemberben az B vizsgát szinte tökéletesre kellett csinálni csak a bronzéremhez. Ellőttem vagy 8 AF-et és rengeteg gyakorlást mire sikerült, erre meg jött a decemberi nagypatch, ami a vizsgát egy laza 10mp-el megkönnyíítette...
hát vertem a fejem a falba rendesen, hogy nem vártam...
-
Dr. Romano
veterán
Lehetne a játéknak egy 18+-os változata, ahol a misson mód abból állna, hogy minnél több küldetést nyersz, annál több ruhadarabtól szabadúlnának meg a hölgyek, így mindenki hajtana rendesen
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Creative997 #7677 üzenetére
-
Dr. Romano
veterán
...csak miért ebben a játékban...
Mert ez autós játék (pl. az NFS U2-ben is volt csajszi ha jól emlékszem)...és miért pont ő...
Inkább ő, mint a MaciG által említett kigyúrt állatNah, Ricco asszem elmondta a lényegét a dolognak!
Egyébként ma már így működnek a reklámok is, ha valamit el kell adni fériaknak, akkor abban biztosan látható egy csinibaba (mivel a férfi a fa... orra után
) és mivel PT-t is inkább a hímnemű egyedek játszák, ezért ide is kell egy!!!
Mindenesetre büszkék lehetünk hogy egy PC-s játékban feltűnik egy magyar személy! Szeritntem ilyen még nem volt... -
Dr. Romano
veterán
Így van ezt én is benéztem
Egyébként azt hittem a szerzett pénz átkerül a live-ra is, de most vettem észre hogy nemEgyébként érdekes kiegészítő a Harpoonhoz:
http://kepfeltoltes.hu/080525/shot100_101_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Dr. Romano
veterán
LoL a Subtropolison több mint 100-an vannak! Ennyien talán még soha nem voltak ott, lemaradtam valamiről vagy miért lett ennyire felkapott?
-
Dr. Romano
veterán
Egyébként ha végetér az openbéta is, akkor egy nagy frissítésként fognak bekerülni az új cuccok a játékba vagy a béta alakul át "fő" kliensé és azzal kell majd játszani?
Mindenesetre ha update lesz, akkor olyan laza 600-700MB-ot kell frissíteni, mert kb ennyi a méretkülönbség a két játék mappája között -
Dr. Romano
veterán
Akkor most Pénteken már openbéta lesz a cucc? Annak mondjuk örülnék, mert végre többen lennén, nem csak 10-15-en...
SSP33DY
Ha minden igaz péntektől -
Dr. Romano
veterán
TA-ba is vissza lett téve a távolság mérő?
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Egyik ismerősöm a játékba tett zenéket és úgy akarta nyomni a bétát (ahogy a simában is lehet), de azt mondja hogy ilyenkor kifagy...
Nálatok is csinálja ezt saját zenékkel? -
Dr. Romano
veterán
Itt a 3. Invictus látogatás videó a Gagyistarrol:
http://tv.gamestar.hu/video/invictus-studiolatogatas-3Ebben a részben a PT fejlesztésének különböző állomásait mutatták be (hang, textúrázás stb...)
-
Dr. Romano
veterán
Yeah nemsokára lent lesz, amint lesz időm megyek én is!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Plokijuma #7119 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, most tényleg lehetett volna használni a fájlcserélést jó célra is. Nem kell messzire menni; a Gamestaron torrentről is lehet szedni a demókat.
Sajna a P2P-ben tényleg csak a warezt látják (pedig ennél többről is szól) és a legszomorúbb hogy némelyik szolgáltató még korlátozza is ezt (pl. Chelloval nem tudom hogy lehetne rendesen PT-zni...) -
Dr. Romano
veterán
Még senki nem jutott be a játékba? Várom a screenshotokat
-
Dr. Romano
veterán
Ahogy látom még jó hogy nem kezdtem el ma leszedni
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dr. Romano #7013 üzenetére
Yeah én is bent vagyok
Mindenesetre ha ilyen gyatra a tempó, akkor én még várok...
-
Dr. Romano
veterán
Cool meg is nézem én is
-
Dr. Romano
veterán
A tegnapi GS videó folytatása:
http://tv.gamestar.hu/video/invictus-studiolatogatas-2Itt most a Level-R (avagy PT) technikai felépítését mutatja be egy Invictusos emberke, leginkább a hálózati részt.
Engem meg is lepett hogy mennyi szerverrel is állunk kapcsolatban a játék során, nem csak a Phoebus és a Subtropolis létezik -
Dr. Romano
veterán
erdol és LACyCA
Regisztráltassátok be csemetéiteket ide a PH-ra hogy fel tudjam őket is írni a listába
Pics@ba a kombóval, gyertek inkább TA-zni!!!ABnormal
Ööö... csak PaJa meg ne hallja -
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #6977 üzenetére
Hát jah... a GS-ről jobb nem is beszélni
Érdekes dolgokat terveztek bele anno. A rendőrös és a kaszkadőrös részt én is szívesen kipróbálnám és az off-roadot kár hogy kivették... (mindenesetre ott a MUD
)
Nem hiába nem lett végül 30 playeres a TA, biztos látták hogy gondok lesznek a sávszéllel.
Jah és kár hogy az 1-2 $-os verdákból sem lett semmiAzonban kipróbálnám majd az új generációs motorban a végtelen playeres TA-t
Nem semmi lenne mondjuk 500-an körözni a pályán
-
Dr. Romano
veterán
Itt egy kis finomság a LevelR (ala very béta PT
) játékból. 1 éves videó de csak most került fel a GS-re.
"Pár" dolog azért mindenkinek ismerős lesz
http://tv.gamestar.hu/video/invictus-studiolatogatas -
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #6970 üzenetére
Igazatok van, picit így délután már dob a szemem
de a Wizz akkor is hiányzik!!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #6881 üzenetére
Engem még nem... szerintem még várni kell egy "picit"
-
Dr. Romano
veterán
Nyomjatok egy gyors reget a citromail-re ott műxik a kép beillesztése
-
Dr. Romano
veterán
Új PT béta?
Nem hogy a mostani verzió csiszolásával foglalkoznának, inkább készítenek egy új játékot? Úgy látszik az Invictus igen sokat tanult a Microsofttól...Mindenesetre ha a kész változatban nem lesz speedbug és egyéb bugzódás, akkor jöhet
-
Dr. Romano
veterán
válasz
superecneB #6730 üzenetére
LoL a Wizz egyáltalán nem hulladék. A starter autók között az egyik legjobb!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Piros köpeny #6688 üzenetére
Szia
Nem kellett volna off-ba rakd, hisz a játékhoz kapcsolódik a hsz-ed
Mindenesetre ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni hogy biztos...
Én még 1x sem nyomtam ilyen kombós explolert (pedig volt már min. 2 PH-s összeröff, de egyikre sem sikerült menjek
)
Lényeg a lényeg, hogy a sok TA után kell a változatosság, ezért cuppant rá mindenki az Exploler kombóra (mert eddig ugye a TA hozta a sok pénzt)
tomkatomi
Szia!
Persze, azzal hogy már bent vagy a PH-n és kommentelsz ide, már a csapat tagja vagy -
Dr. Romano
veterán
válasz
superecneB #6675 üzenetére
Rendben, szólj bátyádnak hogy reggeljen be ide a PH-ra is és bazmeg is fel lesz véve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Háztartási gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AliExpress tapasztalatok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Gitáros topic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest