- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvez
tag
Sziasztok!
Patch óta sokat javult a program, legalább is nálam azóta egy ctd nem volt, a panama irányítása is megjavult(elötte gondolni nem mertem volna arra, hogy jóval 1.50-en alatt megyek béródon vele) a chat se olyan rossz, bár a szoba számomra nagyon átláthatatlan. Viszont amitől a fejem a falba verem
az a váltó. Az "új" PT óta 1szerűen nem tudok normálisan kijön egy kanyarból, mert dadog a váltó pannival így maga a kanyarodás is iszonyat vagy csak nagyon lassan megy és ezzel minden kanyarnál időt vesztek. Míg a verda ezelött néha önállosította magát és nem arra ment amerre kormányoztam legalább korrigáltam, de ezzel a váltás problémával nem tudok mit csinálni
Komolyan sírva fakadok már lassan, nem érzem azt, hogy így versenyben lennék bárkivel is.
Kérek szépen mindenkit, bárkit, hogy tapasztaltatok-e ilyet vagy csak nálam van megint ilyen gebasz!
Köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák

- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az a váltó. Az "új" PT óta 1szerűen nem tudok normálisan kijön egy kanyarból, mert dadog a váltó pannival így maga a kanyarodás is iszonyat vagy csak nagyon lassan megy és ezzel minden kanyarnál időt vesztek. Míg a verda ezelött néha önállosította magát és nem arra ment amerre kormányoztam legalább korrigáltam, de ezzel a váltás problémával nem tudok mit csinálni
Komolyan sírva fakadok már lassan, nem érzem azt, hogy így versenyben lennék bárkivel is.