Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvez
tag
Sziasztok!
Patch óta sokat javult a program, legalább is nálam azóta egy ctd nem volt, a panama irányítása is megjavult(elötte gondolni nem mertem volna arra, hogy jóval 1.50-en alatt megyek béródon vele) a chat se olyan rossz, bár a szoba számomra nagyon átláthatatlan. Viszont amitől a fejem a falba verem
az a váltó. Az "új" PT óta 1szerűen nem tudok normálisan kijön egy kanyarból, mert dadog a váltó pannival így maga a kanyarodás is iszonyat vagy csak nagyon lassan megy és ezzel minden kanyarnál időt vesztek. Míg a verda ezelött néha önállosította magát és nem arra ment amerre kormányoztam legalább korrigáltam, de ezzel a váltás problémával nem tudok mit csinálni
Komolyan sírva fakadok már lassan, nem érzem azt, hogy így versenyben lennék bárkivel is.
Kérek szépen mindenkit, bárkit, hogy tapasztaltatok-e ilyet vagy csak nálam van megint ilyen gebasz!
Köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák

- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Haditechnika, harcászat
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az a váltó. Az "új" PT óta 1szerűen nem tudok normálisan kijön egy kanyarból, mert dadog a váltó pannival így maga a kanyarodás is iszonyat vagy csak nagyon lassan megy és ezzel minden kanyarnál időt vesztek. Míg a verda ezelött néha önállosította magát és nem arra ment amerre kormányoztam legalább korrigáltam, de ezzel a váltás problémával nem tudok mit csinálni
Komolyan sírva fakadok már lassan, nem érzem azt, hogy így versenyben lennék bárkivel is.