Hirdetés
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Ma néztem meg a két napja felvett replay-t. Azért vettem fel, mert TA proban az utolsó tankolás után az előttem lévő tankolt, egy olyan speedbugot is, hogy csak néztem. A verseny elején mentünk egy kb.52.245 időt. Végig draftolva. A futam végére a speedbugos csávókám, egyedül kb.52.170 javította. Szóval egyedül volt jó 1 tizeddel gyorsabb, mint előtte ketten draftolva. A lényeg. A felvett replayben érdekesen tapasztaltam, hogy a csávó mikor a döntött kanyarra rámegy, nem hogy lassulna a gépe, hanem a fordulatszám addig pörög, míg a motor letilt már. 8-9e között végig a kanyarban. Hangból is lehet hallani, de belső nézetben gyönyörűen látszik a fordulatszám végig a piros zónában. (Egyszer még meg is csúszik az autó, de semmi, se lassulás, se ford.szám esés, semmi sem történik.) Mikor persze lejött az ívről a ford.szám is visszább esett, pedig akkor kellett volna nőni. Persze ez lehet csak az én gépemen van így, ha az ő replay-et néznénk, akkor minden 'normális lenne' (de attól függetlenül, túl gyorsan ment egyedül, hogy normális legyen).
Ezekután, ha versenyen tapasztalok valami speedbug gyanúsat felveszem, és ott is megnézem mitől lehet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Építő/felújító topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Jogász topik
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest