Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PaJa1

    őstag

    TA autó lassabb lett, mert kell a "hely" az új autóknak. A Rookie a leglassab, hiába erősebb mint a Pro de lassabb, a Pro áramvonalasabb és N A S C A R osan néz ki.
    Az új szintek a TAban majd a pecsekkel leszek elérhetők, szintkorlátról még nem tudok. Az autókat meg lehet majd venni RPért is.
    Eddigi minden infom a forumrol származott, plusz személyes tapasztalatból nyertem.
    Nyomtam pár tesztet az új bonuszokkal kapcsolatban (Drit, Legjobb köridő a versenyen és Overtake/előzés)
    Vs módban kapsz plusz pontot a driftért. Verseny közen csak a kiírás látod, azt nem hogy hozzáadták volna az aktuális RPdhez. A jóváírás verseny végén történik.
    A Perfect Driftnek van külön mezője is, ezek 10 pontot érnek és csak RP-t ad.
    A Nice Driftnek nincs külön mezője a pontozós képernyőn. Ezek 2 pontot érnek mind RPhez és XPhez. Ez a pontmennyiség az END GAME BONUShoz van hozzáadva, az XPd RPd legalább ennyivel több...
    Ha a tied a legjobb kör a futamon akkor a pályától függően kapsz érte pontot, ezt is csak a végén látod hogy mennyit, ennek is van külön rublikája. Ez is ad XPt és RPt is.
    Az előzésért 1 pontot kapsz, ezt is csak a végén látod, nincs külön mezője. RPt és XPt egyaránt eredményez. Az End Game Bonushoz adódik hozzá, tehát legaább ennyivel több RPt és XPt ír a végén.
    Ezt a hszt kiteszem aláírásban, remélem nem fogjátok "sokszor" megkérdezni hogy mik ezek az új cuccok, micsinálnak, meg mé írja de nem számolja... stb

    [ Szerkesztve ]

    A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

Új hozzászólás Aktív témák