Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Igen, visszaszívom amit ide írtam elöször.
Na akkor azért raktam ki, mert az anyázást nem szerettem. Ettöl függetlenül igaza volt, én is azt tapasztaltam, hogy laggolsz,de nagyon. És hidd el már nekem, hogy Te voltál mögöttem, én ezt láttam és nem folyamatosan, hanem össze vissza ugráltál a pályán. Nem tudom milyen sávszéled van, de ez akkor nem volt elég. És valóban nem szerettem ha hülyének néznek. Nem szándékosan autoztam a seggedben, hanem mert ekkora tempora voltam képes. De ne is foglalkozz mással, nyugodtan nyomd csak meg a féket direkt, és aztán vádolj másokat, hogy bunkó. Na erröl enyit. Menj, játsz sok TA-t, én egy darabig nem fogok, mert elegem lett ebböl. De ha véletlen mégis, akkor majd segitek féket nyomni elötted. Mond, hogy lehetsz ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák

- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest