- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madár840
csendes tag
válasz
GypsFulvus2 #148 üzenetére
Még november elején pörgettem ki, nekem nagyon bejött, szeretem az efféle játékokat. Már várom a Gothic 4-et is nagyon...
-
madár840
csendes tag
Sír kiásáshoz szükséged lesz egy csákányra. Odamész a sírhoz, nyomsz egy balgombot, és elvileg már ássa is...
-
madár840
csendes tag
Hát, próbálgattam mindenhogy átjutni, a kövek között is, de ott sem tudok kersztül menni a kapun. Remélem kapok még ötleteket...
-
madár840
csendes tag
Hát, már próbáltam a kövek közt is, de nem sikerült, de azért még megpróbálom, hátha siker... Kösz a gyors help-et!
-
madár840
csendes tag
Hát a Gothic3-nak is valami ilyesminek kellett volna lennie, végülis a három még nem volt annyira gáz, de a Forsaken Gods.... Én nemtom mit csináltak vele, de a Risen max grafikán, max felbontásban szépen fut, a sima G3 is el fut maxon, a FG annyira akad, és nem is egy nagy pukkanás a grafikája.
Help pls!!!
A Risen 2. fejezetében elakadtam. Ott, ahol a keleti templomba kell lemenni. Sikerült kipucolni az egészet, kiszabadítottam Olf-ot, megkaptam tőle egy "old bust" nevezetű cuccot, egy másikat meg talán egy ládában találtam. Ezekkel a cuccokkal visszabattyogtam a főcsarnokba. Ott van egy lezárt rácsos kapu, a kapu mellett pedig egy állvány. Rájöttem, hogy ha a "old bust"-ot rádobom az állványra, a kapu kinyílik, ki is nyílt. Tovább mentem, szintén pár lépés múlva találtam egy ilyen állvány-kapu kombót, az állványra rátettem a 2. "old bust"-ot...kapu nyílik...Tovább haladva a harmadik kapuhoz értem, itt szintén van állvány, de "old bust" csak kettő van(legalábbis én ennyit találtam). Viszont van "nautilus" átváltozós tekercs a földön eldobva. Át is változtam gyorsan bogárrá, nade itt a baj: a bogár formában nem tok átmenni a kapu alatt, akárhogyis próbáltam, sehogy nem ment, sőt volt hogy vhogy bekerültem a falba, onnan meg vmi fortyogó lávába estem, és kaputt...Lehet hogy bug-ba ütköztem? -
madár840
csendes tag
Nagyon tetszik a game, tiszta G2 felturbózva, ma egész nap toltam...Az eleje kicsit nehéz volt, sokáig kerestem hozzá végigjátszást, de nem találtam. Aztán úgy döntöttem, inkább anélkül toltom, és lehetséges. A Gothic-okat eddig mindig csak végigjátszással nyomtam, ezt lehet anélkül is. (lehet hogy a Gothic-okat is sokan anélül vitték)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest