- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Hello!
Mikor jön az app új updatéja, már nagyon várom?!
-
Sherkulás
aktív tag
Szia
Hirtelen nem merek időpontot mondani mert a munkámat most teljes erőbedobással kell tolnom. Addig eljutottam hogy material design lett. Most a beléptető részét fejlesztem amikor van egy kis idom
Remelem hamarosan ki tudom adni.
Rust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
SanyiSay
aktív tag
Dátum az megvan, hisz télapóra kapott új piros bőrt, december 6 meg még odébb van.
Az egyébként másnál is olyan hogyha van 3 figyelt topikod és elmented, aztán megint elmented, után a visszatöltésnél mindenből kettő lesz. Szóval törölni kellene az előző mentés adatait minden új mentésnél. Persze csak ha az új verzió is így működik.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Szia, arra lenne lehetoseg, hogy topik URL copy&Past-tel fel lehessen venni egy kedvenc topikot?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
EmberXY
veterán
Project over?
Up the Irons!
-
SG3rg0
őstag
Mi újság az updatéval?
-
Ombre85
tag
Ma én is feltettem a progit és nagyon tetszetős!
Egyetlen dolgot vettem észre: ha témát keresnék és rámegyek az "Alaplapok, chipsetek, memóriák" kategóriára, akkor is a Digitális fényképezést (egyel fentebbi) hozza be. Először azt hittem, nem jól nyomtam meg.
Ezt másnál is csinálja? -
törölt tag
Nagyon jó app,10* , de jöhetne frissítés és több hasznos funkció.pl:poszt írás/szerkesztés,privát üzenet kezelés(írás,olvasás,törlés,szerkesztés)...
-
Santino
aktív tag
Alapban topikonként mennyi hozzászólást tud beolvasni? Hiába görgetek, egyiknél 23, másiknál 29, harmadiknál 33, stb.
Asus RT-N18U & FreshTomato Firmware 2020.6 K26ARM USB AIO-64K-NOSMP
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Tudnátok egy letöltési linket adni, ami nem a googleplay-re mutat?https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Stanbacsi
tag
Egy olyan alkalmazás kéne amivel fórumba tudok írni szerkeszteni... valamint természetesen az aktuális híreket blogokat meg tudjam nézni... Meg persze blogot is lehessen írni. Azonnal menne a milliós letöltés...
Mert ez így elég kellemetlen hogy böngészőből kell nyitogatni az oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mosranában a topik lista visszaállítaskor duplán jelenik meg az összes elmentett oldal ha lehet akkor egy javítás jó lenne rá...illetve várható-e hogy lehet majd vele topikba írni?
-
Sherkulás
aktív tag
Volt egy kis MSQL para ezért pár dolog nem ment. Helyre raktam a DB-t most megy megint. Remélem nem régóta állt fenn ez a dolog egy jó ideje nem tudtam csekkolni.
-
SG3rg0
őstag
Szia IOS-re nem készíted ez az alkalmazást?
-
Sherkulás
aktív tag
Szia
Alapjában van már 70%-os iOS verzióm amit ha időm engedi fejlesztgetek + létre kéne hoznom egy developer accountot is Apple-nel E melett az Android verziót is még tavaly ujra irtam, de kiadni nem tudom mert az istennek nem tudom az eclispe kulcsot at konvertálni kiadáshoz Android studió kulcsra szóval ezen is küzdök már egy ideje. Időpontot nem merek mondani mikor adom kis az iOS-t és az Android frissítést mert teljesen idő függő. De mivel szeretem ezt a hobbi projectem igy csinálgatom Addig is az Android verzió most működik rendesen és majd nyomatok ide pár updatet hogy állok....
-
ghostmat
tag
Szia! Nagyon hasznos ez az app! Gratula az ötlethez,rengeteget használtam droidon. De váltottam mobilt és érdeklődnék, hogy WP-s konverzió várható belőle? Köszi! Kitartást és sok sikert a fejlesztéshez!
[ Szerkesztve ]
-
fricci
tag
szia!
érdeklődnék hogy az app nem opensource véletlen? szívesen megnézném, ne adj isten a fejlesztésben is szívesen segítenék.
-
SG3rg0
őstag
Szia!
Mi újság iOS-re az appal kapcsolatban?
-
félisten
Sziasztok!
Mire (hardver, library-k) van szüksége az appnak a futáshoz?
CM11 van a telómon gapps nélkül, és el sem indul az app (FC-zik).
Talán a play services hiányzik neki?
Netán a cyanogenmod bugos?Kössz!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Sherkulás
aktív tag
Probalom hamarosan kirakni valahova a kodot. + ha valakinek van kedve az API-t foltozni akkor oda privatba ftp-t. Aszem jobb ha atteszuk kozossegibe a fejelsztést mert en egy vicc vagyok mostanában hahahha
-
törölt tag
WP-re nem tervezi a lapcsalád hogy arra is készít topik figyelőt? jó lenne, meg szerintem lenne rá kereslet is meg még ios-ra...ezt fontolóra kéne vennie az üzemeltetőknek... mobil-os oldalon is kéne javítani hogy lehessen a topikok között váltani de ez tudom nem ide tartozik, de ötlenek szerintem nem rossz
-
Sherkulás
aktív tag
válasz szabi__memo #591 üzenetére
Kiicst suru mindne mostanaban gthub vagy bitbucket lesz a jovo heten megoldom egyik nap. (drukkolok magamnak )
-
roseane2004
csendes tag
Sziasztok, android 4.2.2 gyári van a telomon rootolt android.
Játszani szeretnék a csr2 ami android 4tol mar működnie kéne.. ám nem megy,csomag elemzése során hiba lépett fel,szintatikai hiba megjegyezném,play áruház nem tudom letölteni így apkpure oldalról van letöltve de nem megy,android 4.1re van kiírva, valakinek valami okossaga erre?
Előre is koszonom. -
Balinov
titán
válasz roseane2004 #594 üzenetére
Van, legelso okossag,hogy inkabb itt kerdezz, mert ez nagyon nem az a topik
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
jimmy5
aktív tag
sziasztok !
Nem tudom hogy csak nekem van bajom az Androidos PH figyelő-vel ?
Nem állítja vissza az elmentett topicokat.
kb 2-3 hete elég lassúcska.
A telefon szűzen volt telepítve. 6.0.1 és 7.1.1-es androiddal is.(Xiaomi Note 3 Pro)
Csak nekem ilyen(user error) vagy tényleg van vele gebasz másoknál is ?
üdvPoco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
Ja és még elfelejtettem hogy visszaállítani a topicokat sem csinálja meg.
Mindig azt irja hogy próbálkozzon később.ezt is meg tudnád nézni ?
kösziPoco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest