- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
imádom macy-t, mindig a legváratlanabb pillanatban reagál valamit
ákoska: persze az is bedögölhet, nekem mondjuk már jópárszor elszállt az usb-s winyómról az adat ... a saját gépeimmel nem szokott gond lenni, csak ha idegen géphez csatlakoztatom, akkor néha .. ... bár kerülni szoktam idegen gépeknél az elülső panelos csatikat, tehát amik külön vezetékekkel vannak kötve az alaplapra, mert nem én kötöttem be, aztán lehet valami vadbarom rosszul kötötte be, mégis volt már olyan hogy egy idegen gépnek a hátlapi usb-jére kötve szállt el a partícióm egyből ... akkor restartolt a gép ahogy rádugtam a winyóm, mikor elindult az xp, már láttam hogy nincs meg a winyómon ami volt :/ úgyhogy én igazából csak hordozásra használom a külső winyómat, a fontos adatokat belső winyókon tárolom, itthon is megvannak meg barátnőmnél is, aztán remélem ez így elég ... csak drága a tárhely ... mondjuk nekem nem, neki igen, mert neki van több száz giga sorozat meg etc
ha most hirtelen eltűnne minden a winyóimról, akkor még megvan minden barátnőm gépén, de ha onnan is eltűnne hirtelen minden, na akkor meg lennék lőve, mivel dvd-re utoljára kb 1 évtizede mentegettem ilyen fontos dolgokatpersze már gondolkodtam azon a lehetőségen is, hogy kéne még1 winyó amit nem hordozásra hanem archiválásra használnék usb-n keresztül, és akkor akkor is meglennének az adatok, ha hirtelen tűnne el minden mind2 gépről ... de az inkább ne történjen meg, mert akkor ott valszeg más is halott és az sok pénz
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest