- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
EmberXY #1466 üzenetére
Az remlett hogy privat alapjan nincs moderalas, annyi idom meg nem volt hogy utana nezzek, aztan lattam hogy mar le lett rendezve. Amugy meg kivancsi lettem volna, miert pont nekem irt - remlett hogy akarhanynak egyszerre nem tud, tehat valahogy kivalasztott, de mitol? De nem mondta meg.
Szerk. termeszetesen legkozelebb egybol jelentem. -
-
kukinyo
addikt
De igen,ha én úgy forgatom a szavakat akkor igen is sértesz szabályt.
De ezt én csak egy példának írtam,eszembe sem jutott hogy te ezt sértő vagy rosszindulatú szándékkal írtad.Az említett hozzászólásaim címzettje pedig tudja hogy miért írtam ezeket.
Van múltja a dolognak.
Vagy is:Amiről fogalmad sincs abba ne szólj bele.
Azért nincs harag. -
kukinyo
addikt
Ez rossz példa volt mert a BTK-ban igen is le van fektetve a bűncselekmény súlya,elkövetési módja,stb.stb.Ott nagyon behatárolható.
Igazad van hogy a módik döntését el kell fogadnod,nem is tudsz mit csinálni mást.
De ha ezen az alapelven megyünk tovább akkor innen mindenki kitiltható a szabályok alapján.
Biztos vagyok benne hogy a te előző hozzászólásodat is ki tudnám úgy forgatni hogy ban jár érte,vagy ha rossz a kedvem még repülhetnél is.
Én erről beszélek,az ember döntéseit nagy mértékben befolyásolja rengeteg apró dolog.
Hagy ne soroljam fel.
Nem kritizálni akarom a módikat mert nincs jogom hozzá,amit írtam az tény.
És ha valaki elgondolkodik egy kicsit ezen akkor belátja hogy igazam van. -
koshmar
veterán
Sajnos igazad van.
"..még nehezebben lehetne megbízni egymásban üzleteléskor, hiszen ki tudja, hogy az éppen aktuális nevű tag előtte milyen neveken mit csinált.. - szerintem.
Ezért írtam, hogy csak egyetlen egyszer lehetne megváltoztatni. Így nem lenne az, hogy 5 meg 10 nevet csinálna a vállalkozó szellemű csaló.
De a többi ponton egyetértek veled.
Én egyébként csak a rangomat féltem.
Ha most regisztrálok új néven, akkor megint újoncként kezdem, és bizony sok idő az a 60 nap és a 200 hozzászólás, mire az ember tag 'lehet'.Ha meg azt kérném, hogy az új nickemhez adják meg a régi rangomat...kinevetnének egy kissé. Meg akkor mindenki így csinálná.
Szóval azt mondom, hogy a regisztrációnál kell észnél lenni. -
koshmar
veterán
Én erre is tudnék egy megoldást:
Egy népszerű motoros oldalon láttam azt a lehetőséget (tag vagyok), hogy ha bemész az adataidhoz, akkor van egy olyan lehetőség, hogy nick megváltoztatása.
De ám ott is vigyázni kell, ugyanis EGYETLEN EGYSZER lehet megváltoztatni a regisztrációkor választott nevet.Szívesen látnám ezt a megoldást a PH!-n is.
Természetesen ez nem rajtam múlik, csak építő jellegű hozzászólásnak szántam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest