- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Őőő, nem szeretnék a témába belefolyni, de szerintem egyvalaki miatt nem érdemes végleg elbúcsúznod a ph fórumtól. Nézd, én sem vagyok mindenkinek a szive csücske (
), ugyanúgy ahogy én is rühellek egy-két tagot, de egyszerűen vagy figyelmen kívül hagyom, vagy ha belém köt hát kiosztom - a szabályzat keretein belül természetesen -. A való életben is majd mindig elmenekülsz a munkahelyedről, iskolából ha van egy tag akit kerülni szeretnél? Ugye hogy nem
-
Teljesen biztos. Le akarsz szokni a túlzott fórumozásról? Mondd le az internetet, add el a gépet, telefont, vagy egyszerűen csak tanulj meg mértéket tartani.
"Kitilthatod" magad, ha az e-mail címedet egy nem létezőre változtatod meg, de ez után nem fogsz tudni többé belépni (megoldható, hogy később kijavítsa lezso vagy Kalandor, de nem jó ezzel játszadozni). Ha függő vagy, akkor úgysem tudod megállni, hogy újat ne regisztrálj, tehát megint csak az a legjobb, ha megtanulsz mértéket tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest