- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
Hát ez az. Mondjuk én senkit nem hibáztathatok, én döntöttem az info mellett (a szüleim szerint ők nem javasolták, bár ez nem rémlik
) és sajnos azóta rá kellett jönnöm, hogy a gépészmérnöki a nekem való hivatás. Megjegyzem nem hirtelen ötlet, mindig is érdekelt és érdekel még most is harmadév tájékán. Egyébként nem ment rosszul az info, de most már ott tartok, hogy egyszerűen nem vagyok képes folytatni és ez már a másik szak rovására megy. Úgyhogy már nemigen lesz két diplomám. Na de mindegy, túl kell lépnem ezen
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
Na akkor itt vagyok én negatív példának
Én is hasonlóan kezdtem, viszont olyan szinten sikerült kiábrándulnom a dologból, hogy most ott tartok, hogy abbahagyom az infot a BMEn, mert már annyira nem érdekel, hogy képtelen vagyok befejezni. Úgyhogy így csak gépészmérnök leszek
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest