- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
Cső! Én meg pont fordítva vagyok. Általában összeáll a fejemben az egész algoritmus, aztán kinlódok a szintaktikával egy csomót. Egyszerűen nehezen tudom megjegyezni a "bonyolultabb" szerkezeteket. Ez főleg vizsgákon szopó, mert ott paríron kell programozni, ami ugye nem dobja ki a hibát
. Egyik java vizsgámon pl. egy totálisan alap dolog miatt buktam meg: tomb[x] helyett tomb(x) -et írtam egyszerű figyelmetlenségből meg kapkodásból
A tanár se gondolta, hogy ennyire hülye lennék, hogy tényleg ( ) -el jelölöm a tömböt, dehát mivel a papírra azt írtam valamiért, kénytelen volt megbuktatni .
-
Tv
senior tag
Semmi értelme nem volna szerintem elpazarolni 1 évet ilyesmire. A C-t viszont kezdd el nézegetni ha van kedved, mert valszeg az lesz az első nyelv, amit tanulni fogtok és amit suliban adnak le, az nagyon kevés. A géped meg bőven sok programozásra. Legalábbis első évre biztos.
-
Tv
senior tag
Köszi a választ. A php-t egyelőre csak névről ismerem
, minimális html-t tanultam, de akkor érdemes volna átnézni. Mindenesetre egyelőre asszem a java-t tanulgatom, aztán meglátjuk. C# az milyen? Valami olyat hallottam régebben hogy c++/java elemekre épül
Vagy ez baromság?
-
Tv
senior tag
Szervusztok! Programtervező Informatikusnak tanulok, de felemás sikerrel. Vannak bizonyos tárgyak amitől kiráz a hideg, és attól tartok sosem fogom megcsinálni, mert nemlátom értelmét. A sulit nem akarom otthagyni, viszont inkább el akarok magamtól kezdeni megtanulni programozni valami normális nyelven. C és Java alapismereteim vannak.
A c-nek nagyjából értem a szintaktikáját, a java még kicsit zavaros néhol, de érdekel. Asszem ami legjobban megy nekem az egészben, az az algoritmizálás, tervezése a programnak ( persze egyelőre még nagyon alap programokról van szó). Amelyik része pedig a legellenszenvesebb számomra, az hogy suliban vizsgákon papíron kell programot írni
, és én emiatt szívok állandóan. Figyelmetlen vagyok és egyszerűen elírok dolgokat, lahagyom a pontosvesszőt stb... amit ugye a fordító egyből kidobna és javítanám, dehát papíron ilyen nincs. Emiatt hiába jól írom meg a cuccokat, vonják lefelé a pontokat keményen ( jogosan egyébként ), és az eredmény: bukás.Szóval a lényeg: Mondjatok légyszi valami nyelvet, amire van kereslet, viszonylag kevés tapasztalattal érdemes elkezdeni. A java-n pl. gondolkodom, hogy komolyan kéne foglalkozni vele. Többek közt azért is mert suliban is eléggé java vonalon megy most az okítás. Nektek mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest