- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryan_Sanchez
tag
válasz
Ryan_Sanchez #17388 üzenetére
Közben sikerült megoldani Json-nal, egyszerűbb volt mint gondolnám. Mondjunk nem teljesen értem, hogy működhet így, de szívesen fogadnám ha valaki elmagyarázza
Controllerbe létrehoztam, átküldtem viewdatán keresztül,
Viewbe megkapja a Json objectet,
Javascriptnek odaadom razor syntaxal,
Szépen megkapja az integer tömböt ahogy kell.Nekem csak az a fura, hogy nincs szükség deserialize-ra (json.parse()), gondolom ez is JS feature.
-
Ryan_Sanchez
tag
Sziasztok!
Asp.net core MVC:
Chartot szeretnék megjeleníteni az oldalon, ehhez találtam is megfelelő js libraryt Chart.js néven.
https://www.chartjs.org/docs/latest/
Az itt található kód királyúl működik, csak a kódban található data kézzel van megadva.
Ezt a data tömböt szeretném megadni code behindból. Próbáltam a kukacos (@) razor syntaxal, de sehogy sem lett jó. Hogyan tudnék neki adatot adni tömbformájában backendből? -
Ryan_Sanchez
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni email küldéshez weboldalról.
Van egy egyszerű, statikus weboldal, sima webtárhelyre feltöltve.
Ezen van egy html form, amiről email szeretnék küldeni.
Tudom, ez már szerveroldali backend kódot igényel, szóval szükségem lesz egy webszerverre.Találtam egy php kódot (nem tudok php-be programozni). Ez valid, hogy ilyen egyszerű? (most a validálást hagyjuk)
Amiket még találtam kódokat, mindegyikhez állítani kelett smtp kiszolgálót, felhasználónév + jelszó párossal.
Hogyan lehetne megoldani a legyszerűbb és modernebb módon?Előre is köszönöm!
<?php if(isset($_POST['submit'])){ $to = "email@example.com"; // this is your Email address $from = $_POST['email']; // this is the sender's Email address $first_name = $_POST['first_name']; $last_name = $_POST['last_name']; $subject = "Form submission"; $subject2 = "Copy of your form submission"; $message = $first_name . " " . $last_name . " wrote the following:" . "\n\n" . $_POST['message']; $message2 = "Here is a copy of your message " . $first_name . "\n\n" . $_POST['message']; $headers = "From:" . $from; $headers2 = "From:" . $to; mail($to,$subject,$message,$headers); mail($from,$subject2,$message2,$headers2); // sends a copy of the message to the sender echo "Mail Sent. Thank you " . $first_name . ", we will contact you shortly."; // You can also use header('Location: thank_you.php'); to redirect to another page. } ?>
-
Ryan_Sanchez
tag
Sziasztok!
Valaki nem tud valamilyen bevált html/css/javascript kódot, ami egy scroll viewer / listbox szerűen funkcionál?
-
Ryan_Sanchez
tag
válasz
martonx #16103 üzenetére
Nem tudok például egy mappa elérési útvonalat megadni, majd abban akár rekurzív bejárást végrehajtani, hogy a mappából, és azok alkönyvtáraiból kiszedjem az xy kiterjesztésű fájlokat. Ez lett volna az eredeti terv. Ha jól értem akkor egyenként lehetséges csak feltölteni a szükséges fájlokat.
-
Ryan_Sanchez
tag
Köszönöm a válaszokat!
Igen, azzal tisztában voltam, hogy a .forms névtér nem érhető el, azért írtam, hogy érthető legyen mit szeretnék implementálni.
Nagy tapasztalatom nincs webfejlesztés terén, eddig wpf-ben fejlesztettem, most ilyen project jutott.
Akkor egyértelmű, hogy ez csak fájlonként fog működni, köszönöm. -
Ryan_Sanchez
tag
C# #ASP.NET Core MVC #Webfejlesztés
Sziasztok!
scenario: User kattint az open gombra ami például egy html actionlink-segítségével megnyit egy folder browser dialogot.
Probléma: Dotnet core frameworkon a System.Windows.Forms névtér nem elérhető, dll-ként sem lehet hozzáadni.Valaki aki foglalkozik webfejlesztéssel, tudna ajánlani egy minél egyszerűbb alternatívát?
Ha jól tudom javascriptel sem megoldható, egyenlőre ötletem sincs..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest