- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A Motorola is Air mobillal készül
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Ryan_Sanchez #16096 üzenetére
<input type="file"> szerintem ezt keresed, nem pedig winforms-os dll-t
Webfejlesztés alapjai megvannak? -
coco2
őstag
válasz
A web kliens kicsit más, mint a bináris környezet. Nem tehetsz meg bármit, és azt el kellene fogadni. Általános jellegű file dialog-od szerintem nincs. Ha valamit feltöltenél, arra html támogatásod van, a többit a böngésző intézi. És tudsz még letölteni - küldhetsz multipart mime-ban file-t. Ha küldesz, a böngésző az előzetes beállítástól függően vagy megkérdezi a user-t, hova rakja ki, vagy az alapértelmezett mentési útvonalra rakja a file-t. Minden automata, nem kell vele törődnöd - és nem is tudsz vele törődni.
Ha valamit nagyon félreértettem volna, részletezd légyszi.
-
fatal`
titán
válasz
Itt nagy kavarodás van, a Forms az desktop alkalmazás fejlesztéshez van. Az actionlink pedig a szervert hívja, nem tudsz vele dialogot nyitni. Webes alkalmazásnál folder browse sincs, nem férsz hozzá a user útvonalaihoz.
Upload html inputot és postot tudsz használni (akár ajax-szal, akár sima form post), ezzel fájlokat lehet feltölteni. Letöltéshez pedig tudsz adni a usernek egy zipet pl.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest