- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Ryan_Sanchez #18116 üzenetére
Adj jobb nevet neki spéci karakterek nélkül (beleértve a magyar ékezetes betűket is).
-
JoinR
őstag
válasz
Lehet, hogy ebben a resource groupban nem hozhatsz létre app service-t. Vagy az app service plan nem eléhető az adott előfizetéssel. Új rg-t hoztál létre neki? Próbáld meg Azure CLI-ben, hátha más hibát dob, ez a név rendben van.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Én használtam, igaz soha nem az azure oldalán hoztam létre hanem visual basic code-ból, és javascript, nem python. De névben nekünk is van kötőjel, nincs vele baja.
-
Ryan_Sanchez
tag
válasz
Ryan_Sanchez #17388 üzenetére
Közben sikerült megoldani Json-nal, egyszerűbb volt mint gondolnám. Mondjunk nem teljesen értem, hogy működhet így, de szívesen fogadnám ha valaki elmagyarázza
Controllerbe létrehoztam, átküldtem viewdatán keresztül,
Viewbe megkapja a Json objectet,
Javascriptnek odaadom razor syntaxal,
Szépen megkapja az integer tömböt ahogy kell.Nekem csak az a fura, hogy nincs szükség deserialize-ra (json.parse()), gondolom ez is JS feature.
-
martonx
veterán
válasz
Ryan_Sanchez #17386 üzenetére
Kicsit konkrétabban? Jsonról hallottál-e? Js oldalon mit csinálsz?
-
coco2
őstag
válasz
Ryan_Sanchez #17177 üzenetére
Php mail(), a linkelt oldalon van kód példa. Ha tesztelnéd saját gépen (és windows alatt vagy), van wamp szerver. Ahhoz nem kell tárhely, helyi gépen futni fognak apache, php, mysql. Chrome meg gondolom van telepítve, "http://127.0.0.1/proba.php" - ha "proba.php" került a www mappádba teszt alkalmazásnak.
-
coco2
őstag
válasz
Ryan_Sanchez #16132 üzenetére
-
coco2
őstag
válasz
Ryan_Sanchez #16104 üzenetére
Nincs olyan lehetőséged. Megkérheted a felhasználót, hogy zipelje össze a stuffot, és akkor feltöltheti egyben. Vagy tölti darabokban.
-
martonx
veterán
válasz
Ryan_Sanchez #16104 üzenetére
No igen, mivel ez web fejlesztés, azt tudod megcsinálni, amit egy böngésző meg tud csinálni. azt tudod csak te is megcsinálni javascriptből.
-
martonx
veterán
válasz
Ryan_Sanchez #16102 üzenetére
"Akkor egyértelmű, hogy ez csak fájlonként fog működni"
Hogy mi? -
martonx
veterán
válasz
Ryan_Sanchez #16096 üzenetére
<input type="file"> szerintem ezt keresed, nem pedig winforms-os dll-t
Webfejlesztés alapjai megvannak? -
coco2
őstag
válasz
A web kliens kicsit más, mint a bináris környezet. Nem tehetsz meg bármit, és azt el kellene fogadni. Általános jellegű file dialog-od szerintem nincs. Ha valamit feltöltenél, arra html támogatásod van, a többit a böngésző intézi. És tudsz még letölteni - küldhetsz multipart mime-ban file-t. Ha küldesz, a böngésző az előzetes beállítástól függően vagy megkérdezi a user-t, hova rakja ki, vagy az alapértelmezett mentési útvonalra rakja a file-t. Minden automata, nem kell vele törődnöd - és nem is tudsz vele törődni.
Ha valamit nagyon félreértettem volna, részletezd légyszi.
-
fatal`
titán
válasz
Itt nagy kavarodás van, a Forms az desktop alkalmazás fejlesztéshez van. Az actionlink pedig a szervert hívja, nem tudsz vele dialogot nyitni. Webes alkalmazásnál folder browse sincs, nem férsz hozzá a user útvonalaihoz.
Upload html inputot és postot tudsz használni (akár ajax-szal, akár sima form post), ezzel fájlokat lehet feltölteni. Letöltéshez pedig tudsz adni a usernek egy zipet pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- E-roller topik
- PlayStation 3
- Magisk
- Suzuki topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Videó stream letöltése
- Monitor hiba topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest