- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Hali.
Valaki tud valami nagyon kezdő könyvet Assembyhez? (Studioban kéne programozni valamennyit c++ mellett)
-
choco01
addikt
Hali.
C++-hoz van valami jó irodalom, segédlet abszolut kezdőknek? Egyetemi Prog 1.-re kellene elkezdenem valamiből felfognom miről is szól ez az egész..
-
choco01
addikt
Hali.
Olvastam többször már hogy teljesen totál kezdésnek, csak az alapok megértésére érdemes olvasni a Kaczur és Angster könyveket.. ez továbbra is igaz? Ha minden jól megy szeptemberben kezdek mérnökinfón, és gondoltam lehet jól jönne csinálni előtte valami hasznosat..
-
choco01
addikt
Most olvasom ezt a könyvet olvasom, meg ezeket a jegyzeteket , érdekes hogy a Pythonba nincs ilyen grafikus felület mint a VB-be, ezt még annyira nem látom át hogy pythonba hogyan lehet megcsinálni..
-
choco01
addikt
Köszi mindenkinek!
Most nézegettem a könyv alapján a VB-t de ez a Microsoft Visual Studio 2015 hirtelen túl modernnek tűnik, főleg a 2004-es könyvhöz képest..
Pythont is néztem meg a C sharpot, de nem nagyon van hozzá könyvem ami nagyon kezdőknek való. Csak Pascalhoz meg VB-hez találtam könyvtárban.
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Szerintetek kezdésnek, első program nyelvnek, megfelel a Visual Basic?
Ehhez szereztem egy könyvet, elég érthetőnek tűnik. -
choco01
addikt
Sziasztok.
Ha megszeretnék tanulni programozni,androidra programozni..milyen cikkeket vagy alapokat ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest