- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Hali.
Valaki tud valami nagyon kezdő könyvet Assembyhez? (Studioban kéne programozni valamennyit c++ mellett)

-
choco01
addikt
Hali.
C++-hoz van valami jó irodalom, segédlet abszolut kezdőknek? Egyetemi Prog 1.-re kellene elkezdenem valamiből felfognom miről is szól ez az egész..

-
choco01
addikt
Hali.
Olvastam többször már hogy teljesen totál kezdésnek, csak az alapok megértésére érdemes olvasni a Kaczur és Angster könyveket.. ez továbbra is igaz? Ha minden jól megy szeptemberben kezdek mérnökinfón, és gondoltam lehet jól jönne csinálni előtte valami hasznosat..

-
choco01
addikt
Most olvasom ezt a könyvet olvasom, meg ezeket a jegyzeteket , érdekes hogy a Pythonba nincs ilyen grafikus felület mint a VB-be, ezt még annyira nem látom át hogy pythonba hogyan lehet megcsinálni..

-
choco01
addikt
Köszi mindenkinek!
Most nézegettem a könyv alapján a VB-t de ez a Microsoft Visual Studio 2015 hirtelen túl modernnek tűnik, főleg a 2004-es könyvhöz képest..

Pythont is néztem meg a C sharpot, de nem nagyon van hozzá könyvem ami nagyon kezdőknek való. Csak Pascalhoz meg VB-hez találtam könyvtárban.

-
choco01
addikt
Sziasztok!
Szerintetek kezdésnek, első program nyelvnek, megfelel a Visual Basic?
Ehhez szereztem egy könyvet, elég érthetőnek tűnik.

-
choco01
addikt
Sziasztok.
Ha megszeretnék tanulni programozni,androidra programozni..milyen cikkeket vagy alapokat ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest