Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
choco01
üzenetére
Személyes nagy kedvencem a VB.Net nyelv. Csak ajánlani tudom. Viszont készülj fel rá, hogy mára a nyelv már nem trendi, noha mindent tud, amit a trendi nyelvek, így idővel váltanod kell majd (plusz idővel ahogy az ember tudása is növekszik, magabiztosodik, nincs is kedve leírni a sok szintaktikus körítést). Hiszem, hogy nincs még egy olyan szép, az emberi szintaxishoz legközelebb álló nyelv, mint a VB, épp ezért programozást megtanulni szvsz nincs jobb nyelv nála.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
choco01
üzenetére
VB szerintem is zsakutca. Inkabb Python es a tanulas folyaman csak parancssori programokkal foglalkozz. A grafikus feluletre az alapok megtanulasa kozben ne pazarolj idot, mert csak felre visz.
Python, Java, C, C# parancssorban.
A javascript is jo, de ott bekeverhet a webvilag ami elviheti megint a lenyegrol a figyelmet. -
tick
aktív tag
válasz
choco01
üzenetére
Kezdésnek jó lehet olyan szempontból hogy hamar el tudsz vele érni látványos dolgokat, de zsákutcának tartom.
Én személy szerint elsőként mindenkinek javascripttet ajánlanám az alapok elsajátítására amiért egyszerű, bármin elfut és mindenhol ott is van. A neten végtelen számú anyag és library van hozzá. Tudom hogy csak script nyelv, de backend és desktop app is építhető vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest