- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cochy
tag
úgy érzem ezzel a kérdéssel befagyasztottam a topicot..
-
cochy
tag
Aztat valaki megtudná mondani, hogy egy adott cégnél, egy szoftver tesztelős melót teljes munkaidőben, menyi pénzért vállalnak mostanság?
Én lennék az alany és nemtom mennyit lehet kérni ilyen melóért.
[Szerkesztve] -
cochy
tag
Nem kell n*n, minden adat 2* lesz. Elég ha ugy épited fel, hogy a (0,0) elem a az első és a második város távolsága, a (0,1) elem az első és a harmadik város távolsága. Szóval ahogy jönnek a városok (sorrend mindegy) csak a rákövetkezőkkel hasonlitod össze. Igy lesz egy olyan mátrixod, aminek csak a főátlő bal oldalán lesznek elemei.
Mivel ebben minden távolság csak egyszer van, megkeresed a legkisebb számot, ez lesz az ''a'' és ''b'' pontok távolsága. És már meg is van a két kezdő állapot. Ezek után ugyan ezt folytatod, az egyik ill másik pontra.
A megoldást meg elhelyezed valamiben, és csinálsz minden ponthoz egy seged valtozot, ha már az adott pont bekerült a jó megoldások közé, akkor pl átállitod 1re. amit nem érintett még, annak meg pl 0 még az értéke. Addig csinálod amíg minden pontnak nem lesz 1 a segéd változójának az értéke. -
cochy
tag
Üdv!
Az elvet el tudnám mondani, de ha ''nem sok közöd van a programozáshoz'', akkor nem sokat ér. Itt meg nem hiszem, hogy tolonganának majd azért, hogy egy ilyen progit összehozzanak neked ( Bár ne legyen igazam ).
Amit tudok tanácsolni (igaz hogy első hallásra nagyon gatyi), ha van hangszerkesztőd, akkor az a segitségedre lehet (Cool edit, soundforge). Persze ha tudod használni. A lényeg hogy ha pl 30s -ként jönnek az ellenfelek, akkor pl. 10s-nél, 20-s-nél. végül 30-s nél felveszel valami hangot. Ez jelzi neked az időt. Ezt a hang filét meg valami lejátszó progival elinditod és ismétlésre állitod a lejátszást.
Egyedül a szinkronizáció nehéz, azt meg esetleg ha van Hot key-es billentyűzeted, azzal simán belőheted.
Ha meg szar ötletet adtam, akkor bocs h beszennyeztem a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest