- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
sztanozs #11786 üzenetére
Köszönöm szépen, megnézzük.
A fiam miatt mindenképpen túllépek, sőt nagyon sajnálom hogy anno így fogtam fel, mert most meg nagyon érdekelne a programozás csak 34 évesen kicsit nehezebb nekiállni. Meg a munkám sem ilyen.
Pedig nagyon jó lenne ebben az ágazatban dolgozni, a számítástechnika a hobbim már. -
sepsi0
őstag
Sziasztok!
A nagy fiamat (10 éves) nagyon érdekelné a programozás, aminek én nagyon örülök.
Matekból kiválló, ha jól tudom ez előny ebben a szakmában.
Én sajnos még nem értek a programozáshoz, gyerekkoromban zsigerből utáltam a Turbo Pascalt..És a kérdés, kérés amivel hozzátok fordulnék:
Mivel lenne érdemes elkezdenem foglalkozni a fiammal, hogy ne riasszam el a programozástól, de azért legyen sikerélménye is?
Ha már úgy is mellette ülnék, talán még rám is ragadna valami...Láttam ezt a Microsoft/Minecraft probálkozást, ami az iskolájukban is javasoltam, de elakadt.
Ér ez valamit?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
sepsi0
őstag
válasz
disy68 #11298 üzenetére
Szia!
Köszönöm, ismerem innen jövök. Használom azokat az addonokat, de kellene egy programozó aki a "közösségnek" készít egy ujjabb "céladdont".
Nem saját részre lenne a felkérés és mindenkinek megérte volna.
Sajnos én nem programozom és az ismeretségi körömben nincs aki ilyen nyelven írna. Mivel foglalkoztat a programozás (most már, amikor lehetett volna akkor nem), így találtam ezt a topikot és olvasgattam, de most kapóra jött, mert más ötletem már nincs, akihez fordulhatnék/nánk.
Azért köszönöm! -
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Off, de nincs jobb ötletem, remélem nem tíltott. Nem láttam erre utalást az összefoglalóban. Ha tíltott, akkor töröljétek és elnézést.
A lényeg...
Van itt olyan aki ért a pytonhoz és tudna addont készíteni a Kodihoz?
Ha igen akkor megkereshetne privátban.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest