- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Á nem igaz senki se tud segíteni....
-
B-L-A-C-K
titán
Én láma vagyok nem értek ezekhez sose programoztam nem tudnád nekem megcsinálni, 1 kéne csak....
-
B-L-A-C-K
titán
Pl itt van egy része de még van egy pár, de mivel nemértek hozzá igy nem tudom eldönteni mi a legkönyebb....
Adott ládáknak egy sorozata. Minden láda kocka alakú és egyik oldala nyitott. A ládákat egy robotnak kell összepakolni úgy, hogy egy ládát belerakhat egy másik ládába, ha az utóbbinak a mérete kisebb. Azonbana robot csak sorban balról-jobbra haladva tudja a pakolást elvégezni, teháta soron következő ládát vagy belerakja egy másik, már összepakolt ládába,vagy külön hagyja. Az a cél, hogy a lehető legkevesebb összerakott láda keletkezzen.
Feladat:Írj programot (LADA.PAS vagy LADA.C) amely megmondja, hogy minimálisan hány ládába lehet a ládasorozatot összepakolni, továbbá megadja, hogy mely ládák lesznek egybepakolva.
Bemenet:
A LADA.BE állomány első sorában a ládák N száma (0<=N<=10000) van. A második sorban N db pozitív egész szám van, a ládák méretei. Mindenszám értéke 1 és 30000 közötti.
Kimenet:
A LADA.KI állomány első sorába az összepakoláshoz minimálisan szükséges ládák M számát kell írni. A következő M sor mindegyike egy összepakolást ad meg, azaz azon ládák sorszámai szerepelnek egy sorban, amelyeket egybe kell pakolnia a robotnak a kiírás sorrendjében.Példa: [link]
-
B-L-A-C-K
titán
Valaki aki tudna segiteni még mindig várom a válaszát meg kéne irnom 1 programot mind1 mibe csak fusson , és több feladat közül lehet választani amiből csak 1 kéne...
joufiu kollega mondta segit de nem kaptam tőle pár napja választ és az idő nagyon sürget mert csötörtökre kéne...
-
B-L-A-C-K
titán
Szicsú egy egyszerú program megoldásában nem tudna valaki segiteni? Aki tudna irjon privit minél hamarabb kéne....
Előre is 1000 hála
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest