- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Vegul az alap probléma megoldása lett jó. Ha fordításkor static -ra állítom, akkor nem kell külső dll és az exe önmagában működik.
Ja és ráadásul GitHub-ot bírtam rá a fordításra, ez így még elegánsabb. C++ kicsit jobb érthető nekem.
A Vercel megoldás is jópofa lenne, ha sikerült volna rábírni a fájl használatra. Majd egyszer... -
junkpod
veterán
nakéremszépen. a projekt rugalmasan alakul
jelenleg dobtam a C++ kódolást/fordítgatást és áttértem python-ra és a vercel szolgáltatásra. Ez utóbbi kettőhöz ért valaki?
A kód lényege az lenne, hogy a user feltölthet egy text fájlt, amit az app (szándékaim szerint) mentene majd feldolgozna, majd kiadná letöltésre a módosított változatot.
Viszont nem tudom, hogy milyen mappába/útvonalra tudom menteni a fájlokat futás közben. Bármit próbáltam nem írható volt.
Lehetséges egyáltalán ezt megoldani vercel-en futtatva? -
junkpod
veterán
válasz
dabadab #20527 üzenetére
Értem, jogos, köszi!
(Megnéztem, a gépemen sehol sincs ez a libc++.dll)
Akkor máshogy kérdezem. Van egy jól működő kód, debug környezetben tesztelve, netes C++ futtató szolgáltatásban tesztelve. Hogy, mivel tudok (free) ebből Windows alatt futtatható alkalmazást készíteni? -
junkpod
veterán
Helló! CodeLite GUI-n szerkesztettem egy text file feldolgozó kódot, (C++), debug módban szépen elfordul és fut hibátlanul. Viszont nem tudok belőle önállóan futó appot készíteni.
Átállítottam a building módot release-re, létrejön az exe file, de futtatáskor azt írja, hogy nincs libc++.dll, ha ezt a fájlt letöltöttem valahonnan () és beraktam mellé akkor ezen túllendül, de továbbra is hibával kiáll.
Hogy és mivel tudok ebből a kódból futtatható appot készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest