- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hustler
csendes tag
Igazából én úgy szeretném megírni a programot, hogy egy két dimenziós tömb lesz a sakktábla és minden lépést megjegyzek...
Úgy, hogy ha a mezőn már voltam, vagy rajta állok '1'-est írok, ha nem is léphetek rá(sarokmezők) '-1'-et, kezdetben csupa nulla a mátrix és folyamatosan '1'-esek lesznek belőle... Természetesen azt is tárolnom kell, hogy melyiken voltam már és melyiken nem még...Van egy rutin ami arra szolgál, hogy végigmegy a mátrixon lólépésekben és '1'-sel tölti fel, ezt nem tudom...
Elméletben nagyon faszán eltreveztem, de hiába probálom nem tudom megvalósítnai...
Köszi mindent!! -
hustler
csendes tag
Sziasztok!!
Kellene egy kis segítség!!
Ezt a programot kellene megírni backtrack keresővel:
Adott egy sakktábla, melynek 4 sarkát levágtuk. A cél az első sor, második oszlopából, az utolsó sor, utolsó előtti oszlopába érni, úgy, hogy minden mezőt egyszer érintünk és a célállapotból, lólépésben elérhető a kezdőállapot!
Egy hete probálkozok és nem megy, ha senki nem tud nem tudnátok mondani helyet, ahol tudnak segíteni?
Péntek a határidő.....
Előre is köszi a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest