- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Synthwave #2844 üzenetére
Szerintem C++ al is kezdheted nyugodtan, az OO részt még úgy is messze elkerülöd egy jó ideig.
Hatékony C++ (Scott Meyers)
[link]
C++ kódolási szabályok (Andrei Alexandrescu, Herb Sutter)
[link]
C++ hibaelhárító (Stephen C. Dewhurst)
[link]
A C++ Programozási nyelv (Bjarne Stroustrup)
[link]
Én ezeket ajánlom, persze vannak felesleges részek, van, amit kihagyhats, de az említett Stroustrup referencia könyvet érdemes megvenni. De szerintem a hibaelhárító is elég jól segít a tervezésben. -
cucka
addikt
válasz
Synthwave #2846 üzenetére
Talán a C++-ra voksolnék akkor (mert ehhez van szoftver és könyv is, s talán még egy másik ember is, aki -igaz, hobbiszinten, de- ezzel foglalkozik).
előbb mindenképp a c-t ajánlom, procedurális alapok nélkül nincs sok értelme az oop-nak nekiesni. könyvből pedig a kernighan ritchie (ez c-hez) és a stroustrup (c++) ajánlott erősen, bár totál kezdőnek elég meredek mindkettő.
máshogy fogalmazva, ha ezeket a könyveket megérted, akkor van tehetséged a programozáshoz -
cucka
addikt
válasz
Synthwave #2844 üzenetére
Keresem a leendő nyelvemet. Majd nagyon sokára nem lenne rossz AI-t programozni, 3d engine-t írogatni, hálózati részt kódolni, a grafikai rész engine-be programozása (szóval, hogy csak a legegyszerűbbeket említsem...), írni valami faja chat-klienst, meg ilyenek.
c, majd ha az jól megy, akkor c++. a fentiek gondolom arra utalnak, hogy játékot szeretnél írni, nos azt egyelőre szerintem felejtsd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest