-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz bobalazs #14286 üzenetére
Project properties->General tab alatt lennie kene valami olyasminek, hogy windows sdk version. A problemad, hogy ez az sdk nincs telepitve. Ket opcio van:
a) Letezik az az SDK azon az OS-en, amivel szorakozol, feltepeited, mukodik
b) Nem letezik az az SDK, csak ujabb van, ebben az esetben kivalasztasz egy ujabb verziot, telepited ha kell, es imadkozol, hogy mukodjon a kod azzal isSok szerencset!
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
válasz bobalazs #14278 üzenetére
Ki kell kapcsolni a precompiled headert. Guglizz rá, nem olyan bonyolult, én viszont közben már telón vagyok, úgyhogy ezt most rádbízom.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
dqdb
nagyúr
válasz bobalazs #14276 üzenetére
A Kernel projekt lefordításához biztosan szükséged lesz telepített WDK-ra az #include-ok alapján. Azt ellenben nem tudom, hogy manapság egy Windows drivert csak ilyen lazán le lehet-e fordítani VS-ben, vagy más, speciális módja van. Amikor legutoljára (egyúttal legelőször és legutoljára) drivert fordítottam, akkor még DDK néven futott, XP volt az uralkodó rendszer és parancssorból ment scriptekkel.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
opr
nagyúr
válasz bobalazs #14276 üzenetére
Nem igy ertettem. En hibam, fogalmazhattam volna tisztabban.
Szoval, File->Open->Project/Solution, ott nyisd meg.
Aztan elofordulhat, hogy nem egyezik a verzio, altalaban megoldja maganak, hagyd neki.Ha ott vagy, akkor felul Build->Build solution.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest