-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
bobalazs #14286 üzenetére
Project properties->General tab alatt lennie kene valami olyasminek, hogy windows sdk version. A problemad, hogy ez az sdk nincs telepitve. Ket opcio van:
a) Letezik az az SDK azon az OS-en, amivel szorakozol, feltepeited, mukodik
b) Nem letezik az az SDK, csak ujabb van, ebben az esetben kivalasztasz egy ujabb verziot, telepited ha kell, es imadkozol, hogy mukodjon a kod azzal isSok szerencset!
-
dqdb
nagyúr
válasz
bobalazs #14276 üzenetére
A Kernel projekt lefordításához biztosan szükséged lesz telepített WDK-ra az #include-ok alapján. Azt ellenben nem tudom, hogy manapság egy Windows drivert csak ilyen lazán le lehet-e fordítani VS-ben, vagy más, speciális módja van. Amikor legutoljára (egyúttal legelőször és legutoljára) drivert fordítottam, akkor még DDK néven futott, XP volt az uralkodó rendszer és parancssorból ment scriptekkel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged