- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
válasz
martonx #9459 üzenetére
Köszi szépen!
A Kecskemétet akkor kihúzom.
(#9458) sztanozs
Neked is köszi! Lehet, hogy akkor Miskolc bentmarad a listában. (Bár nincs, a legközelebb. Persze, nem ez a döntő szempont, de azért közben rájöttem, hogy számíthat ez is.)Egyelőre ezek maradtak, aláhúzva, amelyiket már ajánlottá(to)k. A maradékból melyik az, amit nem érdemes bejelölnöm? Ami a végén marad, azokat megjelölöm a felvételiben, a sorrend meg majd alakul. Júliusig egyszer lehet módosítani.
Mérnökinformatikus:
• Dunaújvárosi Egyetem - Levelező - mérnökinformatikus
• Gábor Dénes Főiskola - Távoktatás - mérnökinformatikus (Budapest)
• Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar - Levelező - mérnökinformatikus
• Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar - Levelező - mérnökinformatikus (Veszprém)
• Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar - Levelező - mérnökinformatikus
• Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Kar - Levelező - mérnökinformatikus (Győr)
• Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar - Levelező - mérnökinformatikusProgramtervező informatikus:
• Eszterházy Károly Főiskola Természettudományi Kar - Levelező - programtervező informatikus (Eger)
• Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar - Levelező - programtervező informatikus
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest