Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
dabadab, ne haragudj, az előző hsz.-edet totál félreértettem...
Fú de tompa vagyok, sikerült totál az ellenkezőjét kiolvasnom a hsz.-edből, mint amit írtál...
Sorry, my fault, pedig még idézted is a konkrét részt, amire reagálsz - szóval a Linuxos terminál előnyeit soroltad fel, és épp szembehelyezted a Windows-parancssor gyengeségeivel. Az előbb ezt meg félreértettem, azért sikerült kicsit gyökérül reagálnom.Szóval ja, így már teljesen egyetértek, hogy sikerült felfognom, mit írtál.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
Jó, akkor a cmd csodálatos.

Egyébként én tényleg szívesen olvasok a Windows command prompt előnyeiről, sőt, kifejezetten érdekel is, ki hogy látja, de ez pont az említett hiányosságon nem változtat."Meg az egerrel kijelol, kozepso klikkel beilleszt."
Na ne mondd, és ebben hol is van a billentyűzet?
Én pont nem szeretek egeret buzerálni, ha nem muszáj.(#7423) hunfatal :
őő, szerintem az átlagjúzerek közül többen látták már egyáltalán a klasszikus cmd-t, mint a PowerShellt (tudod, a jó öreg többéves tutorialok, amik megmondják, hova kő' kattintani, stb.) - ha már átlagjúzerekről beszélünk, de egy programozós topicban miért is beszélünk róluk?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fú de tompa vagyok, sikerült totál az ellenkezőjét kiolvasnom a hsz.-edből, mint amit írtál...
Sorry, my fault, pedig még idézted is a konkrét részt, amire reagálsz - szóval a Linuxos terminál előnyeit soroltad fel, és épp szembehelyezted a Windows-parancssor gyengeségeivel. Az előbb ezt meg félreértettem, azért sikerült kicsit gyökérül reagálnom.
Én pont nem szeretek egeret buzerálni, ha nem muszáj.