- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Hali!
Köszi a segítséget, küszködtem vele egy sort, és rájöttem, hogy ez még nem megy
Majd ha több időm lesz nekiűlök, de így érettségi előtt nem adatik meg ez nekem 
Annyit szeretnék még segítséget kérni, hogy azt szeretném megcsinálni egy DOS-os batch fáljba, hogy ha elindítom azt a .bat fáljt, akkor kérje be a lejátszandó fáljt, és utánna kérje be a szövegfáljt, és úgy indítsa a lejátszást. Gondolom itt definiálni kell egy a, meg b értéket, majd vhogy így összerakni a parancssort: mplayer a -s b
Vagy rosszul gondolom??? Megköszönném a valamilyen szaki segítségét

Köszönöm előre is!
Üdv: Ex
-
Mondjuk (kezdőnek ez elég durva lehet) én úgy csinálnám akkor már, hogy a UI elemeket (meg a hozzá tartozó parancssori dolgokat) nem fixen hardcode-olom, hanem vagy egy kódban definiált, vagy máshonnan betöltött táblázatból generálom dinamikusan. Ennek meglenne az az előnye, hogy ha legközelebb az mplayer helyett mondjuk a mencoderhez akarsz felületet írni, akkor nem kell nulláról mindent újrakezdeni, csak a konfigurációt módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd ha több időm lesz nekiűlök, de így érettségi előtt nem adatik meg ez nekem