Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Háát te pontosan azt írtad le, ahogy eddig használom... Beírom, h mplayer, és utánna behúzogatom a fájlokat, annyi a különbség, hogy -s-t eddig magam írtam be... Az lenne a lényeg, hogy saját maga kérje be, hogy mit kell beadni... A környezeti változós megoldást meg őszintén, nem szeretném...
doc: Köszi, de Windows alatt menne.
Köszi: Ex
-
ko9
addikt
Köszi, kipróbálom!
Ha esetleg van valami könnyebb megoldás valami kezdetleges programozási módszerrel, teszem azt Pascal, Basic vagy valami sajna még (MÉG
) nem nagyon vok otthon a programozásban , azt is szívesen fogadom! Téleg nekem úgy lenne a legjobb, hogy elindítom a .bat/.exe fáljt és ezt látomFilm: <ide behúzom a film fáljt, pl> "C:\Downz\307.avi"
Felirat: <ide behúzom a szövegfáljt, pl> "C:\Downz\307.srt"És a következő enterre mplayer-rel indul a film. Ha nincs felirat, akkor is indul

Köszönöm a segítséget!

Üdv: Ex
-
ko9
addikt
Hali!
Köszi a segítséget, küszködtem vele egy sort, és rájöttem, hogy ez még nem megy
Majd ha több időm lesz nekiűlök, de így érettségi előtt nem adatik meg ez nekem 
Annyit szeretnék még segítséget kérni, hogy azt szeretném megcsinálni egy DOS-os batch fáljba, hogy ha elindítom azt a .bat fáljt, akkor kérje be a lejátszandó fáljt, és utánna kérje be a szövegfáljt, és úgy indítsa a lejátszást. Gondolom itt definiálni kell egy a, meg b értéket, majd vhogy így összerakni a parancssort: mplayer a -s b
Vagy rosszul gondolom??? Megköszönném a valamilyen szaki segítségét

Köszönöm előre is!
-
ko9
addikt
Háát nekem nem gyerekjáték

Visual C++-t választottam, főleg azért mert elfekvőben van valahol könyvem is hozzá... Azért esetlegh tudnál segíteni pl hogy hogyan rakjam bele azt például, hogyha egy valami kivan pipálva, akko egy +o kerüljön a parancssorba... Meg egyáltalán hogy hogyan állítódjon össze a parancssor
Vagy esetleg valahol le van írva ez? Ha lenne egy példa azt se vetném meg 
Nagyon kezdő vok ebben, de valahol el kell kezdeni
Köszöntem: Ex

-
ko9
addikt
Üdv!
Csinálni akarok egy programot, mindegy mien nyelven, ugyanis most akarom elkezdeni tanulni egy nyelvet, és olyat kezdenék el, amiben a következőt meg lehet valósítani!Adott egy DOS-ból vezérelhető parancssoros progi (mint pl az mplayer). Ehhez szeretnék egy normális ablakos vezérlőt írni, ami áll két beviteli mezőből (a videófáljnak és a szövegfáljnak) meg egy pár kapcsolóból (teljes képernyő, framedrop engedélyezése stb.) és egy-két gombból (lejátszás, kilépés). Annyira lenne szükségem, hogy a progi automatikusan legenerálja a parancssort, ha rákattintok egy gombra akkor elindítsa a progit, beadja a parancssort, és menjen a lejátszás.
Mien nyelven lehetne ezt egyszerűen megoldani? Abszolút kezdő vagyok
Köszönöm szépen a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) nem nagyon vok otthon a programozásban , azt is szívesen fogadom! Téleg nekem úgy lenne a legjobb, hogy elindítom a .bat/.exe fáljt és ezt látom
Majd ha több időm lesz nekiűlök, de így érettségi előtt nem adatik meg ez nekem