- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vision #19895 üzenetére
Abszolut igazad van, hogy nem erthet mindenki mindenhez, en igazabol azt nem szeretem, amikor emberek eltologatjak maguktol a megtanulando dolgokat, mondvan h 'nem az en dolgom'. Tehat szerintem egy jo BA-t alapvetoen erdekli a technologia es valamennyire konyit is hozza, csak nem az a fo felelossegi kore, vagy mittudomen, egy jo banki programozo baromi jol ert a penzugyekhez, csak nem napi szinten folyik bele. Szoval amit irtam, az ugy igazabol nem fair (tehat vszeg nem igaz az, amit sugalltam), csak ezt az eros szegregaciot nem kedvelem.
Volt hasonlo temakorben egy jobb iras, https://www.fishmanafnewsletter.com/p/balancing-engineering-cultures-debate-vs-do
szoval az se jo, ha mindenkinek mindenhez ertenie kell, meg az se jo, ha mindenki csak azzal hajlando foglalkozni, ami a nagyon szuken vett hivatalos feladatkore.De te is biztos lattal mar csomo 22 evest, aki bejelenti az elete elso allasinterjujan, hogy 'en nem koder akarok lenni, hanem architekt'. Az _osszes_ ilyen esetrol az derult ki nekem, hogy igazabol oket nem erdekli a technologia, es bar programozonak jelentkeznek, a leheto leggyorsabban el akarnak huzni valami olyan munkakorbe, ami jol fizet, de nem kell kodot irni. Egyebkent ugye a menedzsmentre is igaz, hogy a legrosszabb menedzserek azokbol kerulnek ki, akik az elso pillanattol menedzserek akartak lenni (szerintem a jo menedzsment a 'szolgalo' menedzsment, azaz amikor a vezeto megcsinalja a szar munkat, hogy a csapata csinalhassa az erdekes munkat).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest