Hirdetés
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Jaj de nem akartam belemenni ebbe, mert annyira negatívan állsz hozzá.
Amit írtam, az igaz: "a többségnek". Nem mindenkinek, és nem is kell, hogy így legyen. És ebben semmi lenézés nincs. Ha körbenézel, észreveheted, hogy vannak olcsóbb helyek, és vannak drágább helyek, ez nemcsak a munkabéren, hanem például a lakbéren, lakásáron is meglátszik. És semmi lenézés nincs abban, hogy valakinek vidéken a villája kevesebb összegbe kerül, mint fővárosban egy kis panel.
Egyszerűen csak valahol ugyanaz az összeg többet ér, mint máshol, és ezt egy ilyen esetben remekül ki lehet aknázni, ez egy piaci rés. Nem hiszem, hogy annyira magyarázni kéne, miért éri meg olcsó helyen élő embernek drága helyre járni dolgozni, és miért éri meg a drága helyen dolgozónak olcsóbb helyen elkölteni ezt. És ettől ő nem tud többet, nem ér többet, csak ilyenek az árak. Nyilvánvalóan ha Magyarországon dolgoznék, ilyesmire nem lennék nyitott. Így viszont szerintem ez egy vállalható dolog, egy olyan alku, amivel mindkét fél jól jár. Különösen ha például valaki nem Budapesten, hanem vidéken programozó, ahol lehet ugyanolyan tudása, mint a fővárosiaknak, de másak a tarifák, illetve ugyanaz az összeg ott vidéken többet ér... tényleg ezt ennyire magyarázni kell, hogy ne úgy jöjjön le neked, hogy itt nem lenézett rabszolgáról van szó, főleg úgy, hogy itt én vagyok a padawan?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 96GB DDR5/ RTX4080/ Ryzen7 8700F alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszerűen csak valahol ugyanaz az összeg többet ér, mint máshol, és ezt egy ilyen esetben remekül ki lehet aknázni, ez egy piaci rés. Nem hiszem, hogy annyira magyarázni kéne, miért éri meg olcsó helyen élő embernek drága helyre járni dolgozni, és miért éri meg a drága helyen dolgozónak olcsóbb helyen elkölteni ezt. És ettől ő nem tud többet, nem ér többet, csak ilyenek az árak. Nyilvánvalóan ha Magyarországon dolgoznék, ilyesmire nem lennék nyitott. Így viszont szerintem ez egy vállalható dolog, egy olyan alku, amivel mindkét fél jól jár. Különösen ha például valaki nem Budapesten, hanem vidéken programozó, ahol lehet ugyanolyan tudása, mint a fővárosiaknak, de másak a tarifák, illetve ugyanaz az összeg ott vidéken többet ér... tényleg ezt ennyire magyarázni kell, hogy ne úgy jöjjön le neked, hogy itt nem lenézett rabszolgáról van szó, főleg úgy, hogy itt én vagyok a padawan?