- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
válasz
emitter #1512 üzenetére
tárgytalan a dolog, tényleg nagyon sz@r sorrendben és teljesen összevissza volt leírva a wav-file felépítése
hogy lehet ilyen munkát kiadni valakinek a kezéből
fejből, elméletben írta és soha ki nem próbálta
úgyhogy most szépen fut a progim, felismeri a wavokat - minden OK![link]
most már csak annyi a problámám, hogy a lejátszás végén elég sokáig tart (5-6 mp), míg kilép a progiból... ez vajon mitől lehet?
mégegy dolog: szeretném kibővíteni majd a tudását mp3-ra is, tudtok mondani olyan libet, ami mp3-at tud dekódolni? mert eddig a neten sajna nem sok mindent találtam, persze keresek tovább, de azért ha tudtok kapásból ilyet, az jól jönne
emitter
mod: Jester, köszi szépen az infót, sokat segítettélja, a kódom mostantól nem wav2.c, hanem a linkelt
[Szerkesztve] -
Jester01
veterán
válasz
emitter #1512 üzenetére
Mivel a te wavod a kiírás szerint csak 10676 byte így persze, hogy nem kell a ciklus hiszen egy bufferbe belefér
Próbáld egy nagyobb fájllal.
Az snd_pcm_writei visszatérési értéke csak akkor hiba, ha kisebb mint 0. Egyébként a kiírt keretek számát adja vissza. Gondolom teljesen szabályos, ha alkalomadtán kevesebbet ír ki mint amennyit beadtál, ilyenkor feltehetõleg ciklusban újra kell próbálni. De olvasd el a doksit ezügyben.
Vszg azért kapsz segmentation fault-ot, mert többet íratsz ki a bufferbõl mint amekkora a mérete. Most már én is kezdek belezavarodni (persze én nem néztem utána), hogy minta (sample) vagy keret (frame) számot kell neki megadni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Egérpad topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- ASUS notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest