- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reaper04 #13404 üzenetére
Miért akarják az emberek excelből megváltani a világot?
Láttam már sok furcsa megoldást, kérést, elképzelést excelben, de nem tudtam sosem megérteni miért jó többre használni mint táblázatkezelésre.
Van aki admin panelnek akarja használni, meg adatbázisnak... Kedvencem még mindig az, hogy Gizike szerkeszti a táblázatot, amit Dropboxba syncel, onnan kellene parsolni és egy weboldalt generálni belőle.
Azt hitte a kedves megrendelő, hogy ez olcsóbb lesz mint egy admin panel wordpresshez amit Gizike szépen megtanul.
Félúton persze kukázták az ötletet, mert rájöttek, hogy hülyeség.Értem én, hogy nem akarsz megtanulni Pythont vagy JSt vagy mást és HTMLt sem akarsz faragni UIhoz, de az excel nem atomreaktor vezérlőpanel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest