Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
martonx
üzenetére
Nem vergődök, csak egyszerűen érdekel ez a kérdés. Ha vergődésnek ítéled, egyszerűbb, ha nem válaszolsz. Nem egyszerűbb adatbázist használni, mert ez egy önmagában kompakt program, egyszerű konfiggal, és nem szeretnék még külön adatbázist is telepíteni/konfigurálni hozzá.
.Net-et nem használok, és nem is akarok.
Az OS/file-rendszer belső működése érdekel, mi a különbség Windows és Linux között (ebből a szempontból), Az MS miért írja, hogy a ReplaceFile atomi ha valójában nem egészen az, illetve miért javasolja a TxF helyett ezt használni (ha az meg valóban atomi). Igazából még most sem vagyok teljesen biztos benne, hogy a ReplaceFile nem atomi abban az értelemben ahogy írtam, szemben a Linux rename-mel. Az OK, hogy a Linuxban mindössze az i-node hivatkozást kell átírni (és ezért lehet valóban atomi a rename), azt nem tudom, hogy az NTFS-ben erre miért nincs lehetőség (nem ismerem az NTFS-t), mikor abban is van hard link. Márpedig ha van hard link, akkor a ReplaceFile lehet valóban atomi.Ui.: kérem, hogy ne alternatív megoldásokra tegyetek javaslatot, azt magam is meg tudom oldani (pl. mutex szinkronizálással), hanem ezt a kérdést próbáljátok megválaszolni. Már persze csak az, aki nem érzi vergődésnek. Ha annak érzed, akkor ne fáraszd magad (meg mást sem) a válasszal.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Apple MacBook
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest