- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #11758 üzenetére
Adminisztratív okok : ennél a cégnél mindig az a lényeg, hogy 26 féleképpen jóvá legyen hagyatva visszaellenőrizve auditálva adatbázisba elsüllyesztve. Kb. arról is kell lennie valami jóváhagyásodnak, hogy kimentél budira. Mellékesen mondjuk akár a munkádat is csinálhatod
Tehát feltenni fel tudnám én, mert 1 paranccsal felmegy az összes szerveremre, csak magamat szívatom, ha nagyon sokat akarok. Mindenhogyan egyszerűbb a gépemen statikusan linkelni, aztán ha kész, és jó is valamire, akkor engedélyeztetni a komplett forgatott cuccot.
Szerintem a yum is tud ilyet, de pl. a libssh a mi tárolóinkban benne sincs :S Tehát ha szerzek .a -ként leforgatott libet, akkor menni fog a statikus linkelés is. Ettől féltem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 17 - alap
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Marvel Snap
- Hálózati / IP kamera
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest