Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Egyreszt, a kollega nagyon kezdo. Egy szot nem ertene abbol, amit most leirtal.
Masreszt, a megoldasom konkretan kevesebb muveletet vegez, mint a tied, es igen, O(n) az is.Szerinted miert kerdeztem meg fentebb vagy haromszor, hogy sorrendben vannak-e az adatok a file-okban?

Amin en gondolkodtam meg, az a join-os megoldas volt, de vegul azt is elvetettem, pont azert, mert osszesen van 500db ID-ja, es olyan megoldast kellett irni, ami nem meg ezer kerdest vet fel, hanem egy teljesen kezdo ember le tudja kodolni egy par ora alatt.
Szerintem olvasd el meg egyszer amit irtam, es ertelmezd. Szoval szerintem meg egy programozas topikban ugy nem kene irkalni, hogy valaki anelkul, hogy teljesen megertene a feladatot, kritizal egy egyszeru es ertheto megoldast, behelyettesiti egy rosszabbal, ami meg bonyolultabb is, es mindezt nagy hangon teszi.

Igy az utanad irokat vegigolvasva eleg ijeszto, hogy harombol harom embernek nem sikerult ertelmeznie egy ennyire egyszeru pelda ennyire trivialis megoldasat.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- GTA VI
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő