- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
PumpkinSeed #10382 üzenetére
A te hsz-edet talaltam meg, de lattam mas is irt ilyet.
Itt vagyok 43 evesen, es eszem agaban sincs mast csinalni. A vezetoi feladatok elvbol kizart (mas szakma, mas kepessegeket is igenyel - nemigen van meg nekem szerintem, plusz az a 2-es...), es annyira nem untam meg, hogy nemreg kezdtem online prog.versenyezni (hat ja, ki is logok a mezonybol).
Azert nem mindenki dolgozik olyan helyen, ahol rendszeres Bambano altal leirt lefolyas, de teny hogy azert elofordul hogy bele kell huzni. De normalisan mindket iranyu rugalmassaggal azert csalad mellett is belefer (jo hat ehhez nem art ha az ember parja pedagogus...)
En csak azert irtam be, hogy az se erezze magat rosszul, aki nem akar kesobb szakmat valtani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Mobil flották
- Milyen TV-t vegyek?
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest