- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Üdv,
Én magamra vetítve írok neked választ. Javaslom, hogy kezdj C#-al konzolos felülettel. Írd be google-ba hogy c# jegyzet reiter, egy nagyon jó könyvet fogsz találni az első találatnál.
Nézz utána ezeknek:
változó,
ciklus,
elágazás,
kiíratás.majd ezek típusait, ezekből írj pici programokat. Pl: Irasd ki a neved 10szer a képernyőre. vagy. Írasd ki 13x ha az óra később jár mint 17:29. Ha nem akkor irasd ki hogy nyasgem.
Én javaslom a C#-os kezdést, barátságosabb mint a C++
Én speciel tanultam a C-t is, de ha már ezek a fent felsorolt dolgok sem mennek, akkor a mutatóknál eleveznél mint kishableány a korallzátony mellett
Úgy talán könnyebben tudod rávetíteni a dolgokat a programozásra, hogy párhuzamot vonsz az élethelyzetekkel.
pl. ciklus: tesióra. 20 iskolakör. ott te vagy az i változó mindig egyel több köröd van kész. majd elérsz 20ig és befejezted, kész a 20 kör.
vagy: elágazás : ha jóidő van mész futni, ha nem akkor nem mész futni.
vagy: kiíratás: felemelsz egy táblát és kiírod hogy "imádod a programozást"
jobban nemtom elmondani, de így este 10 és fél óra meló után ennyio jutott eszembe
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest