Hirdetés
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hale Bopp
csendes tag
Hello!
Olyan programot szeretnék csinálni a jövőben, ami a következő:
egy egyszerű programról lenne, szó, csak nem értek a programozáshoz, vagyis most akarok majd beletanulni.
Szóval van egy táblázat, amiben vannak adatok például egy kalóriatáblázat. van benne ugye az étel neve a kalória a szénhidrát és hasonlók.
na most én azt szeretném kiszámítani, hogy egy kész ételben, mennyi a kalória amit az összetevőkből állítanék össze. viszont nem akarom külön külön összeadogatni számológéppel, hanem csak rákattintok az összetevőre és egyből fel írja a listára az étel összetevői közé és a végén összeszámolja a kalóriát. remélem érthetően írtam.
milyen programmal érdemes ezt megcsinálni? excelben meg tudnám, viszont úgy szeretném, hogy a file amit csinálok egyből indítható legyen és ugye az xls-hez pedig kell az excel. ha tudtok xls ből konvertáló programot az is jó, de én még nem találtam olyant.
előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sony WH 1000XM3 fejhallgató eladó
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz 100%-os akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest