- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
creation #8669 üzenetére
"IE összes alól próbáltam, mindnél ugyan az a séma, Chrome-ból a legfrissebb, FF és Opera nem tudom, mert azt a garázda próbálta, az ldap kivételével nála is minden korrektül betöltött."
Még mindig nem értem. Mégis mi a retekért számít, milyen böngészőt használsz, amikor szerveroldalon autentikálsz LDAP segítségével? Miért böngészőfüggő a szerveroldali LDAP-használat? Erre még mindig nem válaszoltál, pedig már az elejétől kezdve igencsak érdekes a dolog. Ez kliens-szerver architektúra, kéréseket küldesz a szerver felé, az meg kezd valamit a kapott adatokkal, aztán küldi a választ - hogy a kliens pontosan milyen is, az említett feladat szempontjából totálisan irreleváns kéne, hogy legyen, ha normálisan van megoldva (ezért kérdeztem, például nem valami ActiveX-es szutyok van-e nálatok, de mint kiderült, nem). De hát ugyanígy nagyon érdekes az is, hogy csak IE akármelyik verziójánál tapasztaljátok ezeket a random végtelenségig töltődéseket, vagy épp azonnali betöltést, szóval a kiszámíthatatlan működést. Valaminek történnie kell a kliens és szerver közt, ami ezt befolyásolja, ezek szerint függhet érkező adatoktól, vagy fingom sincs, mitől, azt sem igazán értem, miért.
Az alkalmazásban lekezelitek a potenciális hibákat, például csatlakozási timeouttal kapcsolatos problémákat (rövidebbre is állíthatod a timeoutot amúgy, hogy ilyen esetben előbb kiderüljön, hogy timeout-para van: [link] - ldap_set_option($ldapconn, LDAP_OPT_NETWORK_TIMEOUT, 2); /* 2 second timeout */), meg hasonlókat? Van ellenőrzés? Biztos, hogy végig lehetne debuggolni a folyamatot egy problémás esetnél (bármily meglepő, PHP-kódot is lehet debuggolni), akár conditional breakpointok használatával egy megfelelő IDE segítségével, vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Apple Watch Series 8 45mm GPS
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Dell 5580 i5-7200u / 8gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest