- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Teljesen jó itt is

Hibaüzenet nincs.
A tünetek:
Asztalra tett parancsikonból való indításnál elsőre hol fehér oldal+töltő karika ezerrel a végtelenségig, vagy azonnal betölt. Ez teljesen random. Ha betölt is van hogy minden megy flottul, van meg hogy hiába kattint a user a két menüpontból (engedély olvasás / létrehozás) bármelyikre, meg se makkan. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi és mikor fog történni.Chrome, Tűzróka és Opera mindegyik flottul nyitja az oldalt, ámde ezek alatt, mint írtam az LDAP azonosítás sajnos nem megy (nekem nem sikerült életre keltenem és mivel az IE a támogatott program nem is tehetik fel az említetteket a userek a gépeikre).
Nézegettem a network részt, de ezerrel megy a pending... Semmi válasz a servertől. Ugyanakkor a server ping-re és más böngészők kéréseire is azonnal reagál...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Revolut
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Tavaszi hardvernyitány
- További aktív témák...
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest