Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Teljesen jó itt is

Hibaüzenet nincs.
A tünetek:
Asztalra tett parancsikonból való indításnál elsőre hol fehér oldal+töltő karika ezerrel a végtelenségig, vagy azonnal betölt. Ez teljesen random. Ha betölt is van hogy minden megy flottul, van meg hogy hiába kattint a user a két menüpontból (engedély olvasás / létrehozás) bármelyikre, meg se makkan. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi és mikor fog történni.Chrome, Tűzróka és Opera mindegyik flottul nyitja az oldalt, ámde ezek alatt, mint írtam az LDAP azonosítás sajnos nem megy (nekem nem sikerült életre keltenem és mivel az IE a támogatott program nem is tehetik fel az említetteket a userek a gépeikre).
Nézegettem a network részt, de ezerrel megy a pending... Semmi válasz a servertől. Ugyanakkor a server ping-re és más böngészők kéréseire is azonnal reagál...

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Arc Raiders
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest