Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, az lenne a feladatom, hogy csináljak egy C# Form programot, ami 10 dobókockadobást végez (Rand), ez meg is van, tömbben eltároltam a dobás értékeit. Azonban egy label-re ki kéne írnom azt, hogy hány db 1-es, 2-es,...,6-os dobás volt. Eddig amit próbáltam: csináltam 6 db változót (a,b,c,..,f) és egy for ciklusba egy switch-et tettem (pl: case '1': a++; break
viszont emlékeim szerint ilyet nem csinálhatok, hogy egy számot akarok ily módon vizsgálni, tudna valaki ebben segíteni, hogy hogyan vizsgáljam meg, hogy miből mennyi van?
Ami még egy kicsit feldobja a dolgokat, hogy csak azokat írjam ki a label-re, amikből több mint 0 db szerepel.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont emlékeim szerint ilyet nem csinálhatok, hogy egy számot akarok ily módon vizsgálni, tudna valaki ebben segíteni, hogy hogyan vizsgáljam meg, hogy miből mennyi van?