- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, az lenne a feladatom, hogy csináljak egy C# Form programot, ami 10 dobókockadobást végez (Rand), ez meg is van, tömbben eltároltam a dobás értékeit. Azonban egy label-re ki kéne írnom azt, hogy hány db 1-es, 2-es,...,6-os dobás volt. Eddig amit próbáltam: csináltam 6 db változót (a,b,c,..,f) és egy for ciklusba egy switch-et tettem (pl: case '1': a++; break
viszont emlékeim szerint ilyet nem csinálhatok, hogy egy számot akarok ily módon vizsgálni, tudna valaki ebben segíteni, hogy hogyan vizsgáljam meg, hogy miből mennyi van?
Ami még egy kicsit feldobja a dolgokat, hogy csak azokat írjam ki a label-re, amikből több mint 0 db szerepel.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

viszont emlékeim szerint ilyet nem csinálhatok, hogy egy számot akarok ily módon vizsgálni, tudna valaki ebben segíteni, hogy hogyan vizsgáljam meg, hogy miből mennyi van?