- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Macrodroid
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, az lenne a feladatom, hogy csináljak egy C# Form programot, ami 10 dobókockadobást végez (Rand), ez meg is van, tömbben eltároltam a dobás értékeit. Azonban egy label-re ki kéne írnom azt, hogy hány db 1-es, 2-es,...,6-os dobás volt. Eddig amit próbáltam: csináltam 6 db változót (a,b,c,..,f) és egy for ciklusba egy switch-et tettem (pl: case '1': a++; break
viszont emlékeim szerint ilyet nem csinálhatok, hogy egy számot akarok ily módon vizsgálni, tudna valaki ebben segíteni, hogy hogyan vizsgáljam meg, hogy miből mennyi van?
Ami még egy kicsit feldobja a dolgokat, hogy csak azokat írjam ki a label-re, amikből több mint 0 db szerepel.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android játékok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont emlékeim szerint ilyet nem csinálhatok, hogy egy számot akarok ily módon vizsgálni, tudna valaki ebben segíteni, hogy hogyan vizsgáljam meg, hogy miből mennyi van?