- Apple iPhone 17 - alap
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano #8249 üzenetére
"a többit már csak egy kis seddel vagy awk-kal ki lehet szedni. ha a hozzá tartozó számok egyenlőek, akkor az url-ben levő azonosítót kell letárolni.
értelemszerűen az azonosítót, mint ciklusváltozót kezelve le lehet nyalni a komplett adatbázist. (most nem tekintem, hogy ezért lelőnek)
ha ezt a kérdéskört bedobod a nagy shell script topicban, negyed óra alatt összedobják neked a komplett megoldást"
De az ugye lejött ebből neked is, aki az eredeti kijelentést tetted, hogy itt már nem csak wgettel oldod meg az érdemi problémát, hanem scripteléssel?Idézlek: "triviális megoldás: wget. esetleg curl. teljesen felesleges ennél bonyolultabb"
Ha már scriptelsz, akkor már mást is csinálsz, picit bonyolódik a helyzet, ez teljesen nyilvánvaló volt, hogy scriptelés nélkül nem fogod megoldani, direkt ezért kérdeztem vissza...De ha már itt tartunk, hogy scriptelni kell, stringet feldolgozni, nem igazán értem, miért is ne lehetne más megközelítéssel, hasonlóan egyszerű és gyors módszerrel bíbelődni, mint az ajánlott library. Mindegy, úgyse nekem kell, csak mint korábban említettem, azért igencsak szeretsz vitatkozni, néha feleslegesen is, mint a jelen esetben.
Természetesen a scriptelős megoldás is teljesen jó, sőt, a scriptelésnek pont az az előnye, hogy gyorsan neki lehet esni a probléma érdemi megoldásának; például az általad leírt módszer jó lehet, de nyilván egy C# library sem megvetendő.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Apple iPhone 17 - alap
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Latitude 9420 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple MacBook Air M1 Chip Laptop (8/256 GB), Szép Állapotban, Magyar Billentyűzettel, Dobozzal
- Meta Quest 3 Gamer / VR Headset Szép Állapotban Dobozzal
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest