- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Elnézést, hogy ide is bemásolom, de 9-kor holnap már jön az akasztás, tehát sürgős a dolog
Holnap lesz programozásból vizsgám, egyáltalán nem vagyok felkészülve (megint). Visual Basic, Console Application. Egy próbát tennék azért tennék, ugyanis megszereztem a júniusi feladatokat, ami a 6-osért volt (Szerbia) és ha hasonlót adna, akár szerencsével is járhatnék. A feladat így hangzik, DIY fordítással.
1. Írj egy programot, amely fogad két paramétert és a két megadott paraméterben levő számjegyek számát kiírja a későbbiekben.
Például: ha a megadott két paraméter "Újvidék 5" és "Szabadka 1960", akkor az alprogram vissza kell, hogy adja az 5-öt, mivel a két megadott paraméterben összesen 5 számjegy szerepel.
2. Vezetéknév/Név/Év/Éves jövedelem/Munkáltatói azonosító/Munkáltató neve
Írj egy programot, amely az EvesJovedelem.txt datotékát fogja használni és ez alapján készít egy jelentést. A felhasználó megadja a kritériumokat, melyek a következők: év, minimális és maximális kereset.
A jelentésnek a következő oszlopokat kell tartalmaznia: sorszám/vezetéknév/név/év/éves jövedelem.
A jelentést Console.SetCursorPosition() segítségével formázd meg.
A jelentés végén ki kell írni a megadott eredményekből (tehát amik megfelelnek a megadott kritériumoknak), hogy összesen hány sor van megjelenítve, valamint az átlag keresetet a kilistázottaknak.
A sorokat, amelyek megfelelnek a megadott kritériumoknak, be kell másolni az EvesJovedelemJelentes.txt datotékába.
Elég gyenge magyar fordítás, de igazából nem is nagyon értem a 2. feladatot. Egyiket sem tudom konkrétan megcsinálni. Egyszer már kaptam itt PH!-n segítséget Bobrooney-tól, most gondoltam újra próbát teszek. Egy köszönömön kívül sajnos nem tudom máshogy meghálálni, tehát ha valaki segíteni tudna, ennyit tudnék csak visszaadni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ZIDOO médialejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest