- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Elnézést, hogy ide is bemásolom, de 9-kor holnap már jön az akasztás, tehát sürgős a dolog

Holnap lesz programozásból vizsgám, egyáltalán nem vagyok felkészülve (megint). Visual Basic, Console Application. Egy próbát tennék azért tennék, ugyanis megszereztem a júniusi feladatokat, ami a 6-osért volt (Szerbia) és ha hasonlót adna, akár szerencsével is járhatnék. A feladat így hangzik, DIY fordítással.
1. Írj egy programot, amely fogad két paramétert és a két megadott paraméterben levő számjegyek számát kiírja a későbbiekben.
Például: ha a megadott két paraméter "Újvidék 5" és "Szabadka 1960", akkor az alprogram vissza kell, hogy adja az 5-öt, mivel a két megadott paraméterben összesen 5 számjegy szerepel.
2. Vezetéknév/Név/Év/Éves jövedelem/Munkáltatói azonosító/Munkáltató neve
Írj egy programot, amely az EvesJovedelem.txt datotékát fogja használni és ez alapján készít egy jelentést. A felhasználó megadja a kritériumokat, melyek a következők: év, minimális és maximális kereset.
A jelentésnek a következő oszlopokat kell tartalmaznia: sorszám/vezetéknév/név/év/éves jövedelem.
A jelentést Console.SetCursorPosition() segítségével formázd meg.
A jelentés végén ki kell írni a megadott eredményekből (tehát amik megfelelnek a megadott kritériumoknak), hogy összesen hány sor van megjelenítve, valamint az átlag keresetet a kilistázottaknak.
A sorokat, amelyek megfelelnek a megadott kritériumoknak, be kell másolni az EvesJovedelemJelentes.txt datotékába.
Elég gyenge magyar fordítás, de igazából nem is nagyon értem a 2. feladatot. Egyiket sem tudom konkrétan megcsinálni. Egyszer már kaptam itt PH!-n segítséget Bobrooney-tól, most gondoltam újra próbát teszek. Egy köszönömön kívül sajnos nem tudom máshogy meghálálni, tehát ha valaki segíteni tudna, ennyit tudnék csak visszaadni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest