- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsigi97
tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy az utóbbi időben elkezdtem a programozással foglalkozni, de mégsem szereztem elég infót, egy keylogger elkészítéséhez.
Mindezt, ha lehetséges Turbo Pascal nyelven szeretném véghezvinni.
Szerintem ez egy rendkívül nagy projekt, remélem tudtok benne segíteni.
Pár dolgot meg tudnék oldani :
-láthatatlánná tenni
-továbbítani az infőt, mármint magát a leütéseket.Na, és itt jön a nagyobbik része, amit nem tudom, hogy meg lehet-e valósítani, és ha lehetséges, hogy kellene megcsinálni:
-magát a megfigyelő részét, amely rögzíti, hogy egymás után melyik billentyűk lettek leütve.
-egy jpg képbe szeretném összetömöríteni a programot (erre elvileg én is tudnék megoldást)
-a programnak úgy kellene futnia, hogy előtte nem szükséges telepítés
-csak egy bizonyos program megnyitásától kellene elkezdenie rögzíteni, annak bezárásáig
- továbbá ki kellene kerülni win7 alatt azt, amikor rendszergazdai jogosultságot kér a program futtatásához, gondolom tudjátok miről beszélek
Szóval nagyon sok dolog lenne, ezért kérném a profik segítségét. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad T14 G1, i5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 G2, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest