- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jim Tonic #5389 üzenetére
Valóban nem kellett volna azt a megjegyzést tennem, amiért ezúton elnézésedet kérem.
A többiben továbbra sem értünk igazán egyet. Tényleg elkanyarodtam a pszeudokódtól, ami azért volt mert bevallásod szerint a saját nem-pszeudokódodat is úgy optimalizálod, hogy minél rövidebb legyen és úgy állítod be, mintha a kevesebb utasítás gyorsabb is lenne. Erre próbáltam ellenpéldákat hozni, az intelest azért mert konkrét, de a többi amit általánosságban mondtam szerintem helytálló még pszeudokód esetén is. Ha valaki pszeudokódban hatékony de alkalmasint hosszabb kódot mutat be (és meg tudja indokolni) az nálam pozitívum, továbbá feltételezhető, hogy az egyszerűbbet is meg tudta volna csinálni.
A gyakorlatban minden bizonnyal neked is már megvannak a kialakult szokásaid, amik feltehetően az adott környezetben működnek is. Én leginkább csak azt akartam leszögezni, hogy az optimalizálást általánosságban nehogy úgy képzeljék el az emberek, hogy ami rövid az gyors és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest