- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
sziaasztok!
lenne egy számotokra bizonyára nagyon egyszerű problémám,kérdésem.
még nemnagyon programoztam, csak gimiben tanították a .NET-es VB-t, és érettségin is ez lesz, és gyakorlásképp épp a 2007 májusi infóérettségit csináltam és elakadtam a 4/8-as feladatnál. (bár lehet ha alszok rá egyet megvilágosodok de nem látok rá sok esélyt)
az elejétől haladva (legalábbis az én logikámmal) elvileg úgy néz ki, hogy van egy tömb, első oszlopban a szavak, másodikban a hozzájuk tartozó kiszámolt kódok.
ha valaki elméletben eltudja magyarázni hogy hogyan kell, azt megköszönném.
én gondoltam arra hogy egyesével végignézi egy ciklus hogy van-e egyező. szóval pl ha első kód 246, akkor ha talál még egy 246-ot akkor félreteszi mint egyezőt, (ha többet talál akkor többet rak félre
), csak akor ha mondjuk 56ik sorban megint 246 van, és 72ikben is akor megint félretenné ugyanazokat, szóval valahogy aminél talált egyezést azt ki kéne szedni, de ez se ugrik be hogy hogy lehetne, és amúgyis biztos van egyszerűbb és ésszerűbb megoldása ennek. futási idő meg ilyenek nemérdekelnek, a lényeg hogy működjön, szóval ha több megoldás is van akor az érthetőbb lenne a jobb
elrőe is köszönöm
szerk: forrás
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest